Chauffeur - De Klok Dranken Groenlo

 • Groenlo, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Met passie, trots, karakter en verstand van zaken brouwen we al meer dan 400 jaar ons bier. Daarbij combineren we onze traditie met vernieuwingsdrang en nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We houden van nieuwe uitdagingen en gaan voor premium kwaliteit. Dat doen we met elkaar. We geloven in wie we zijn en we staan voor wat we maken. Succes schuilt voor ons in betrokken samenwerking en gedeeld vakmanschap.

Functieomschrijving

Sta jij graag met de klant in contact en heb jij altijd al willen werken in de wereld van dranken? Kom werken bij De Klok Dranken!
 

Hoe? Als Chauffeur binnen onze dynamische en groeiende organisatie! 
Waarom? Omdat jij energie krijgt van onze tevreden klanten.
Waar? Op onze vestiging te Groenlo.
Met wie? Met de mensen van De Klok Groenlo.
 

Als Chauffeur…
... Werk je op de afdeling Logistiek binnen onze vestiging van De Klok Dranken te Groenlo. Jouw doel? Zorgen dat al onze klanten in hun behoeften worden voorzien. Hoe? Door met jouw enthousiasme het visitekaartje van onze organisatie te zijn! 
 

Wij zoeken Chauffeurs die sociaal en klantgericht zijn.
Als Chauffeur van De Klok Dranken ben je het gezicht van onze organisatie. Je staat direct in contact met onze Horecaklanten, Drankengroothandels of Evenementenpartners en bepaalt daarmee voor een groot deel hoe zij onze service ervaren. We zijn dus op zoek naar sociale Chauffeurs die klantgericht zijn en het niet alleen leuk vinden om te rijden, maar ook graag een praatje te maken. Daarnaast zijn onze Chauffeurs veelzijdig. Teamwork en afwisseling vinden we bij De Klok Dranken erg belangrijk, dus het kan zomaar gebeuren dat je als Chauffeur af en toe je collega's in het magazijn meehelpt. Verder bestaan de werkzaamheden van onze Chauffeurs voornamelijk uit het laden, vervoeren en lossen van dranken (meestal samen met een bijrijder). Dit kan soms fysiek uitdagend zijn, maar daar staan heldere werktijden en plezier in het werk tegenover.


Wat vinden we op jouw CV?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Gezonde motivatie en gedrevenheid;
 • In het bezit van een C-rijbewijs (E is een pré), code 95 en een bestuurderskaart;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Werken bij De Klok Dranken betekent, samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. 
 

Wat bieden wij jou?

 • Een baan in de wereld van dranken en waarbij jij het gezicht bent van De Klok Dranken! 
 • Je wordt onderdeel van een hecht en gezellig team en komt te werken in een organisatie die voortdurend verder professionaliseert.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en pensioen.
   

Wist je dat De Klok Dranken

 • Een 100% dochteronderneming is van Koninklijke Grolsch?
 • Met 5 vestigingen in Nederland ruim 3.000 klanten binnen horeca, evenementen en groothandels dagelijks in hun behoeftes voorziet?
 • Naast een prachtig portfolio aan Grolsch bieren, ruim 4.500 artikelen in haar assortiment heeft?
 • Volop in beweging is met circa 170 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers en dat het klantbelang altijd voorop staat?
   

Is deze vacature echt iets voor jou? 
Wacht niet langer en stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel!
Je sollicitatie kun je richten aan Dennis Meurs. Reageren kan tot uiterlijk 21 april 2019 via onze website.
 

Eerst meer weten over De Klok Dranken/Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website!
 

Privacybeleid