Leader Marketing Belgïe NL

 • Muntplein 14, Brussel, be
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Bij Kiabi cultiveren we het geluk van onze werknemers en klanten en ze maken ons ook gelukkig !

Wij zijn een “Good Place To Work”, samengesteld uit talenten, persoonlijkheden, modeliefhebbers, en positieve energie !

Als het gezelschap van uw dromen, is het vooral een management van nabijheid, omringd door toegewijde medewerkers, met een ondernemingscultuur die is gemaakt van durf en vertrouwen.

Als je in je droombaan je ideeën kunt uiten, kunt handelen en uitdagingen aangaan…

Kom op, en doe mee !

Functieomschrijving

Kiabi België blijft groeien! Na vier succesvolle jaren in België zijn we op zoek naar een Leader Marketing België. Stap jij mee in het avontuur? 

 

Wat wij van jou verwachten:

Binnen de visie van Kiabi bouw je mee aan de omnichannel-marketingstrategie van KIABI België. Je implementeert onze strategie en bent er dagelijks mee bezig. Je verzorgt ons merkbeeld en zorgt voor samenhang tussen onze verschillende communicatiekanalen. Je volgt de lokale acties en het budget op. Je streeft naar een duurzame ontwikkeling van de reputatie van het merk, de betrokkenheid van de klant, de omzet en het resultaat van het bedrijf.

 

Jouw takkenpakket … als je je erin kunt vinden:

- Ik ben actief lid van de Colead België en neem deel aan het creëren en toepassen van de globale strategie van KIABI in België.

- Ik ben actief lid van de wereldwijde marketingcommunity die de gespecialiseerde beroepen van elk filiaal (media, digitaal, handel, pers, ontwerp, studie, klantenbinding, winkelconcepten, klantgegevens, …) en de marketingverantwoordelijken van de achttien Kiabi-landen verenigt. Ik lever zoveel mogelijk mijn bijdrage.

- Ik ben verantwoordelijk voor het merkbeeld van Kiabi op de Belgische markt via initiatieven die aansluiten bij de globale strategie en aangepast zijn aan het lokale publiek.

- Ik op zoek naar de juiste werkwijzen en advies bij de wereldwijde marketingcommunity om:

 • Het omnichannel-marketingplan (jaarplan en driejaarlijkse strategie) uit te werken met de webverantwoordelijke voor België, de colead België en het wereldwijde marketingteam.
 • Het wereldwijde, crosschannel commerciële plan uit te werken met de marketingleiders van de andere landen en de experten van het wereldwijde marketingteam. Ik zorg ervoor dat het plan toegepast wordt door rekening te houden met de lokale behoeftes en de evolutie van de concurrentie.
 • Onze lokale partners (communicatiebureaus, influencers, communitymangers, evenementenbureaus, …) te kiezen, uit te dagen en te coördineren.
 • Markt- en klantenstudies te lanceren en om de juiste positie van het merk op de Belgische markt te garanderen.
 • Het getrouwheidsprogramma onder de aandacht te brengen in de winkels.
 • Het marketingbudget van het land uit te werken en te beheren.

- Ik probeer voortdurend nieuwe dingen uit, ik analyseer en trek conclusies om mijn activiteiten voor België voortdurend te verbeteren.

- Ik creëer een band met de marketingverantwoordelijken van de winkelcentra en de handelaarsverenigingen van alle Belgische winkels en lanceer communicatieacties om de zichtbaarheid van het merk lokaal te garanderen.

- Ik ben het aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers om het getrouwheidsprogramma onder de aandacht te brengen, de communicatie rond onze diensten te garanderen en om het marketingplan op het terrein uit te voeren. Ik stel de noodzakelijke communicatie- en marketingtools ter beschikking.

Functie-eisen

Waar we vooral in jou naar op zoek zijn:

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Frans en Nederlands (Engels is een troef).
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in digitale marketing of media, idealiter in de retailsector.
 • Je staat positief in het leven, komt steeds met de glimlach werken en bent een opgewekt persoon.
 • Je bent gepassioneerd door de retailsector, klanten en mensen.
 • Je bent dynamisch, strikt en tegelijk nieuwsgierig en creatief (als het kan 😉).
 • Je kunt goed omgaan met mensen, je bent oprecht, eenvoudig en spraakzaam.
 • Je bent reactief, je kunt de resultaten van je acties analyseren, je bent resultaatgericht en je brengt regelmatig voorstellen aan.
 • Je staat tussen de mensen. Je zoekt contact met onze medewerkers op het terrein. Je kunt eenvoudig switchen tussen het operationele en strategische, tussen het micro- en macroniveau.
 • Multitasken schrikt je niet af. Je houdt van avontuur, flexibiliteit en veelzijdigheid.
 • FB, Insta, You Tube en influencers hebben voor jou geen geheimen.

Video's om te bekijken

Privacybeleid