Planner ( arbodienst)

  • Baron van Nagellstraat, Voorthuizen, Nederland
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Jet4Jobs is een werving & Selectie bureau dat elke dag met volle energie ervoor zorgt dat jij aan de slag kan bij een fijne werkgever. 

Voor de functie van planner ga je werken voor een arbodienst gevestigd in Voorthuizen, met een dienstverband bij de werkgever.

Deze hard groeiende organisatie is dynamisch, altijd in beweging en energiek. Als mens ben je hier op de juiste plek om jezelf uit te dagen in kennis en kunde en daarnaast jouw persoonlijkheid verder te ontwikkelen.


 

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Wij vragen:

Voor de ondersteuning van het verzuimteam zijn wij op zoek naar een Planner.

Jij bent een type dat graag contact maakt. Telefoon aannemen en beantwoorden is geen enkel probleem voor jou. Jij hebt affiniteit met computers en systemen zodat je ons verzuimteam, agenda technisch goed kan ondersteunen. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het inplannen en uitnodigen voor afspraken met werknemer, Werkgever, Verzuimcoach en Bedrijfsarts . Het opvragen van gegevens en inscannen in de betreffende dossiers behoort ook tot jouw taak. Allemaal activiteiten waar jij de verantwoordelijkheid voor draagt.

Doel van de functie:

Met een goede planning is het voor iedereen duidelijk wat er verwacht wordt. In de begeleiding van verzuim is dit een essentieel onderdeel en draagt het bij aan rust, zekerheid en vertrouwen.

In deze functie kan je dat doel bereiken door ->

  • Ondersteunen van Verzuim Adviseurs, Verzuim Coaches en Bedrijfsartsen
  • Plannen van (artsen) agenda's en versturen van uitnodigingen/ bevestigen van afspraken
  • Telefonisch contact met klanten en hun medewerkers

Wij bieden:

Een verantwoordelijke baan met impact in een dynamische omgeving, waarbinnen jij als Planner overzicht biedt. De functie van Planner is in te vullen vanaf 32 tot maximaal 40 uur. Jij gaat samenwerken met klanten zoals Google/ Microsoft/Greenpeace.

Wij bieden secundaire arbeidsvoorwaarden gericht op studiemogelijkheden die groei, kennis en kunde bieden in jouw vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden;

Wij bieden één 7 maanden contract met verlenging en uitloop in vast dienstverband. Salaris indicatie ligt tussen de €2.000 en €3.000 euro bruto per maand (fulltime basis).

De werkdagen zijn van 0800-1700 uur waarbij je in de middag samen met je collega’s geniet van een gezamenlijk lunch binnen aan onze lange eettafel, of bij mooi weer in onze heerlijke tuin.

Ben je onze nieuwe collega? solliciteer dan direct zodat we kennis kunnen maken.

 

Functie-eisen

Jij Biedt:

Een evenwichtige persoonlijkheid met een grote mate van stressbestendigheid.

Het is belangrijk dat je kan multitasken en het overzicht houdt. In jouw rol ben je zelfstandig, nauwkeurig en vindt je het prettig om te werken binnen een team. Jij bied MBO+ of bent een zojuist afgestudeerd HBO-er. Ervaring als planner is een vereiste. Jij bent een topper in schrijfvaardigheid en correspondentie ( spelling en grammatica) en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Aanvullende informatie

Sollicitatieprocedure:

  • Solliciteren, herken jij je in deze vacature? Dan nodigen we je uit om jouw CV en motivatie te  sturen, waarin je beschrijft waarom jij bij uitstek geschikt ben voor deze functie.
  • Graag nemen we aansluitend telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor een kennismaking in Voorthuizen.