Werkstudent

  • Neude, 3512 JE Utrecht, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Jet4Jobs is een uitzendbureau die elke dag weer met volle energie ervoor zorgt dat jij aan de slag kan bij een fijne werkgever. 

Voor deze job kom je te werken in een organisatie die actief is in facility werkzaamheden Door het gehele jaar zijn er verschillend momenten dat je ingezet kan worden voor werkplekonderzoek. Voordat je deze werkzaamheden uitvoert krijg je een uitgebreide instructie zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Wil jij af en toe ingezet worden in Utrecht en of Amsterdam, reageer dan via de link in deze advertentie, dan nemen we je op in de pool van enthousiaste werkstudenten.

Functieomschrijving

Werkstudent!
Wij zijn altijd op zoek naar werkstudenten die korte periodes willen werken ( periodes van 1 a 2 weken tot af en toe een paar dagen)

Wij zoeken:
Werkstudenten voor het doen van werkplekonderzoek. ( fulltime/parttime, Amsterdam en of Utrecht)

De opdrachtgever:
Bij een aantal panden in Utrecht en of  Amsterdam doe je een bezettingsgraadonderzoek. Dat wil zeggen dat je gedurende een vooraf bepaalde periode alle werkplekken en vergaderruimtes langs loopt om te registreren of er werkzaamheden verricht worden of dat deze ruimtes leeg staan. Dit leg je vast via een tablet in een specifiek daarvoor ontwikkelde software.

Salaris
Het bruto uurloon ligt tussen de € 9,- en € 12,-