Stagiair detailhandel BBL/BOL

  • Stagiair
  • Telefoonnummer: +31 20 634 1460

Beschrijving van het bedrijf

Welkom bij JYSK!

JYSK is een sterk expanderende Retail keten en verkoopt alles met betrekking tot wonen en slapen: Scandinavische meubels, matrassen en woonaccessoires voor betaalbare prijzen.   

We zijn uitgebreid van één winkel in Denemarken in 1979 naar meer dan 3000 winkels vandaag de dag wereldwijd!  Met 104 winkels zitten we verspreid door heel Nederland. We werken hierdoor hard om (van elkaar) te winnen, maar ook elkaar te helpen in onze ontwikkeling en groei. Dát vind je bij JYSK!

Functieomschrijving

Stage lopen bij JYSK betekent heel veel leren en heel veel plezier hebben met je collega’s!

 Als jij start met je stage hebben we online trainingen en ‘on the job’ oefeningen klaar staan voor jou. Hierdoor kan je met de nodige kennis zelfverzekerd de winkel instappen. Ook leer je de fijne kneepjes van het verkopen en krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te groeien!

 Je maakt deel uit van een vast en hecht team en samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle aspecten die in een winkel voorbij komen: verkoop, klanten te woord staan, kassa draaien, rekken vullen, vracht in- en uitpakken en het magazijn en de winkel netjes houden voor de klant. Volop afwisseling dus!

Functie-eisen

Natuurlijk is het belangrijk dat je een opleiding volgt in de richting van Detailhandel of Logistiek. Maar hiernaast vinden we het belangrijk dat jij je ook herkent in de volgende punten:

  • Jij vindt het leuk om te verkopen en wil hier zelfs nog beter in worden;
  • Jij houdt van aanpassen en stapt enthousiast op klanten af om te helpen;
  • Fysiek zwaarder werk schrikt jou niet af;
  • Je bent flexibel en houdt van aanpakken!

Aanvullende informatie

Werken bij JYSK. Dat is:

  • Alles op alles zetten om de omzetdoelen te behalen en zodra het gelukt is dit te vieren met het team;
  • Zwetend en zwoegend 50 pallets vracht verwerken maar toch de goede vibe erin houden. Aan het einde van de dag zijn we dan ook trots op een super georganiseerd magazijn;
  • Niet te trots zijn om als Store Manager de winkel te stofzuigen terwijl je team zich volledig op de verkoop heeft gestort;
  • Harde inzet, drive en resultaten belonen met een volgende stap: als logistiek verantwoordelijke starten en terecht komen in een functie als District Manager? Als Verkoopmedewerker doorgroeien tot Retail Manager? Wij hebben voorbeelden genoeg!

Kortom: bij JYSK proberen we dagelijks verwachtingen te overtreffen: van onze klanten, van onze collega’s en van onze kandidaten. AT JYSK WE PLAY TO WIN!

Klinkt dit als dé stage voor jou? Solliciteer dan snel!

Privacybeleid