Teamleader till kundservice på JYSK

 • Företagsvägen 6, 232 37 Arlöv, Sverige
 • Heltid

Jobbeskrivning

Vill du arbeta på ett företag med en stark företagskultur där en vilja att ständigt förbättras är något som eftersträvas i allt vi gör, då är JYSK rätt företag för dig. Vi söker nu en erfaren Teamleader som vill vara med att bygga upp Sveriges bästa kundservicecenter. Kundservice på JYSK har sedan 2016 funnits i Nässjö men flyttar nu ner verksamheten till Arlöv, där vi sitter från 1 september i nyrenoverade lokaler på huvudkontoret för Sverige. Du kommer att komma till en avdelning med framstående vinnarkultur och där du  har stora möjligheter att göra personlig karriär och fira framgångar!

Kundservice har idag en väldigt viktig roll i kundens resa på JYSK och avdelningen växer för varje år. Inom företaget är vi spindeln i nätet som för samman butikerna, online och B2B. Det är viktigt att du som söker trivs i en arbetsmiljö med snabba beslut, högt i tak och där egna initiativ uppmanas. På JYSK värdesätter vi personalen högt och lever efter vårt medarbetarlöfte ”Bring dedication – Meet Possibilities”.

Du kommer ansvara för ett team på ca 8-12 medarbetare, där du ska säkerställa framgång i uppsatta service- och  försäljningsmål, samt att teamet utvecklas i rätt riktning. Du kommer sitta med i ledningsgruppen för kundservicecentret i Sverige där du förväntas bidra till att verksamheten konstant utvecklas mot vårt uppsatta mål att bli Sveriges bästa kundservicecenter. Du är en resultatdriven och ansvarstagande person med flera års ledarerfarenhet, som gillar ett högt tempo och nu vill ta nästa steg i din karriär. Vi behöver dig med glimten i ögat, som är nytänkande med säljarmentalitet som kan ta vårt Kundservicecenter till nya höjder genom dina idéer och ledarförmågor!

Du är engagerad och…

 • Uppnår uppsatta KPI:er, både inom serivce och försäljning
 • Du utbildar och utvecklar kontinuerligt ditt team
 • Coachar dagligen i form av medlyssning och samtal med personalen
 • Ansvarar för schemaläggning
 • Rekryterar samt anställer medarbetare.
 • Säkerställer ett bra samarbete med andra avdelningar inom JYSK, samt externa partners

Du ges möjligheter och…

 • Har minst 2 års erfarenhet som ledare, gärna inom kundservice.
 • Har en god kommunikativ förmåga, både skriftligt och verbalt
 • Talar flytande svenska och engelska

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice och tidigare arbete med e-handelsflöden/butiksflöden.

Nyfiken?

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra dig till rekryterande chef Filip Stertman, Customer Serivce Manager, [email protected]

Klicka på ”Jag är intresserad” för att ansöka och ta kontrollen över din karriär!

Sök direkt (Vi behandlar ansökningarna löpande)

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 3000 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Integritetspolicy