JYSK distributionscenter i Uldum søger administrativ assistent til administrationen

  • Lars Larsens Vej, 7171 Uldum, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

JYSK mangler en dygtig administrativ assistent til vores administration i Uldum.  

JYSK har Nordens største, fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, beliggende centralt i trekantområdet, kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund På distribution centret i Uldum (DCU), leverer vi til JYSK butikker i Danmark, Norge, Holland, Belgien, England og Irland samt til franchisebutikker over det meste af verden. Derudover onlineleverancer til en række lande.

På DCU, har vi fire High Bays med en kapacitet på 216.000 paller. Lageret blev bygget i 2010 og i 2016 blev det udvidet med den fjerde High Bay. Lige pt. er der atter gang i en udvidelse.

Dagligt modtager DCU cirka 68 containers og 55 lastbiler. Samtidig afsendes omkring 125 lastbiler dagligt, med kurs mod vore butikker. Sammen er vi knap 750 medarbejdere til at håndtere dette, hvoraf de 12 sidder i Administrationen.

Jobbeskrivelse

I administrations teamet er det kerneopgaven at sikre et effektivt flow med daglig ordrer-håndtering til JYSK- og franchise butikker samt online kunder, lagerstyring, etablering og vedligeholde af butikkernes leveringsplaner.

Fra administrationen lægges også leveringsplaner til butikker, som danner baggrund for den daglige mængde af ordrer til butikkerne, som på daglig basis håndteres og planlægges fra afdelingen.

Konkret bliver din opgave at varetage ordrehåndtering for både JYSK samt franchise butikker, samt koordinere den daglige mængde med vores driftsafdelinger på lageret.

Ud over den generelle håndtering af leveringsplaner, ordrer og lagerstyring er administrationen også distributionscentrets kommunikationskanal for resten af JYSK, hvilket betyder at butikshenvendelser mv. sker igennem administrationen. Ligesom vi også håndtere mange andre administrative arbejdsopgaver.

Arbejdstiden ligger primært inden for kontorets åbningstid 06:00-16:00. Du vil blive en del af en fast vagtplan, hvor man i afdelingen skiftevis arbejder 06:00-14:00, 07:00-15:00 eller 08:00-16:00.  Der vil være løbende rul på en søndagsvagt af 4 timer.

Kvalifikationer

You Bring dedication and …

  • En lyst og evne til struktur og systemer
  • Et udpræget køligt overblik når tingene går stærkt og tempoet er hektisk
  • Åben tilgang til ændringer og forbedringer når det kan betale sig
  • Evne til at tage bolden selv men samtidig være en teamplayer
  • Erfaring fra lignende stilling eller en uddannelse i supply chain eller lignende

 

You Meet possibilities and we offer you…

  • Indflydelse på processer, rutiner og opgaver
  • En bred kontaktflade både med mange kolleger i huset og også med transportører og butikker
  • Del af en international koncern med mange muligheder og en sund kultur

Yderligere informationer

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Rene Løbner mail: [email protected] mobil:+45 2868 5534.

Fortrolighedspolitik