Myyjä 30 h/vko Pieksämäen/Varkauden myymälään

 • Häyrisentie 3, 76100 Pieksämäki, Suomi
 • Osa-aikainen
 • Puhelinnumero: +358 29 1230483

Työn kuvaus

Annatko kaikkesi tehdäksesi myyntiä? Oletko elementissäsi nopeatempoisessa työssä ja koet uudet haasteet palkitsevina? Sytytkö ajatukselle tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

 

Tuloshakuista myyntiä ja Suomen parasta asiakaspalvelua

Tärkein tehtäväsi on myydä, tarjota Suomen parasta asiakaspalvelua ja auttaa asiakkaitamme tekemään hyviä ostopäätöksiä. Jokaisessa JYSK-myymälässä on määritelty tavoitteet, joiden kautta pyrimme saavuttamaan aina entistä paremman tuloksen ja siten kasvattamaan liiketoimintaamme. Myyjänä lähestyt rohkeasti asiakkaitamme myymälässä ja tarjoat aktiivista sekä asiantuntevaa palvelua.  

 

Myymäläkonseptin toteuttaminen ja siisteyden ylläpitäminen

JYSK on tuhansien myymälöiden ketju. Suomessa myymälöitä on vajaa 100. Tästä syystä meillä on olemassa paljon määriteltyjä toimintatapoja, joiden kautta haluamme varmistaa tehokkaan ja tasalaatuisen työskentelyn kaikissa toimipaikoissamme. Fokuksessa ovat asiakkaamme, joille haluamme tarjota aina yhtä miellyttävän ostokokemuksen riippumatta siitä, missä myymälässä he asioivat. Yhdessä kollegoidesi kanssa varmistat, että myymälä on JYSKin konseptin mukaisesti houkutteleva, siisti ja valmiina alkaviin kampanjoihin. Osallistut työssäsi myös tuotteiden hyllyttämiseen, esille laittojen toteuttamiseen ja kampanjamateriaalien päivittämiseen.

 

Varasto on myymälän sydän

Myös varastotyöskentely kuuluu myyjiemme arkeen. Puramme kuormat ja luovutamme tuotteet asiakkaillemme itse. Hyvä peruskunto riittää, sillä käytössäsi on aina tarvittavat apuvälineet ja kollegoiden tuki.

Monipuolisen työnkuvan myötä työpäiväsi ovat vaihtelevia. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hallita useita asioita samanaikaisesti. Tärkeää on myös, ettet hätkähdä vähästä, vaan olet pikemminkin parhaimmillasi kiireessä.

 

Olet sitoutunut ja…

 • haluat myydä
 • asetat asiakkaan aina ykköseksi ja haluat tarjota hänelle ainutlaatuisen kokemuksen
 • kova tekemään töitä yhdessä tiimisi kanssa
 • parhaimmillasi kiireisessä ja nopeatempoisessa työympäristössä
 • haluat menestyä ja luoda uraa JYSKissä
 • pystyt työskentelemään joustavasti sekä Pieksämäen että Varkauden myymälöissä.
   

Me tarjoamme sinulle…

 • Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (kokemusvuosien perusteella 8,98€/h – 13,33 €/h + ilta-, lauantai- ja sunnuntailisät). Tarjoamme palkan lisäksi myös huippumyynteihin kannustavan bonusjärjestelmän, joka luo mahdollisuuden merkittäviin lisäansioihin
 • Virike-edun kaikille säännöllisesti työskenteleville työntekijöille
 • kattavan perehdytysohjelman ja säännöllistä koulutusta
 • henkilökunta-alennuksen 20% myös jo alennetuista hinnoista
 • mahdollisuuksia kilpailla, voittaa ja juhlia erinomaisia suorituksia tiimin kesken.
 • ainutlaatuisen yrityshengen. Olemme tiivis porukka, vaikka työskentelemmekin ympäri Suomea
 • erinomaiset uramahdollisuudet. 90 prosenttia myymäläpäälliköistämme etenee tehtäväänsä talon sisältä

Lisätiedot

HUOM! Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Haethan paikkaa siis vain SmartRecruiters-järjestelmän kautta. Klikkaa kohtaa "Olen kiinnostunut" ottaaksesi ohjat urakehityksestäsi.

 

Miten rekrytointi etenee?

Hakuprosessin seuraava vaihe on ajasta ja paikasta riippumaton videohaastattelu, jossa pääset kertomaan itsestäsi ja näyttämään persoonasi. Kutsu toimitetaan sähköpostilla mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisen jälkeen. Jokainen hakija saa osallistua videohaastatteluun, ja seuraavaan hakuvaiheeseen valikoidutaan sen kautta. Seuraathan siis aktiivisesti sähköpostiasi ja vastaat videoihin kolmen päivän kuluessa kutsun saapumisesta. Jos tarvitset lisäaikaa vastaamiseen, otathan reilusti yhteyttä rekrytoivaan esimieheen.

Videohaastatteluvaiheen jälkeen hakijat, joiden ominaisuudet vastaavat parhaiten haetun tehtävän vaatimuksia, kutsutaan varsinaiseen työhaastatteluun. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Ne hakijat, joiden kohdalla rekrytointi ei jatku, saavat ilmoituksen päätöksestä sähköpostiinsa. Pyrimme ilmoittamaan rekrytoinnin etenemisestä aina mahdollisimman nopeasti, mutta tilanteesta riippuen tämä vaihe voi kestää muutamasta päivästä jopa kahteen viikkoon.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiin liittyen, auttaa rekrytoiva esimies sinua mielellään.

 

JYSK yrityksenä
 

Olemme tanskalainen, vuonna 1979 perustettu perheyritys, jolla on noin 3000 myymälää ja 25000 työntekijää ympäri maailman. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1995 alkaen, nykyisin noin 90 modernissa myymälässä ympäri maan, tuoden hyvät tarjoukset kaikkien saataville. Visionamme on olla kaupan alan menestynein ketju sekä halutuin työpaikka, ja tähän pystyäksemme tarvitsemme parhaat tekijät tiimiimme.

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme. Yrityksemme on taloudellisesti vakaa ja olemme luotettava, sertifioidusti yksi Suomen parhaista työnantajista. Toivomme henkilökuntamme viihtyvän talossa pitkään ja tarjoamme heille mahdollisuuksia monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Olemme jatkuvassa yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa ympäri maailman tarjotaksemme asiakkaillemme tuotteita, jotka on valmistettu ihmisiä, eläimiä ja luontoa kunnioittaen.

 

Tartu tähän mahdollisuuteen liittyä siniverisiin JYSKiläisiin! JYSKin yrityskulttuuriin sekä tarjoamiimme uramahdollisuuksiin voit tutustua lähemmin osoitteessa tyopaikat.jysk.fi/


Suhtaudumme kannustavasti oppisopimusopiskeluun myymälätyön yhteydessä. Jos työskentelet JYSK-myymälässä, voit yhdessä esimiehesi ja oppilaitoksesi kanssa keskustella mahdollisuuksistasi oppisopimukseen.

Tervetuloa JYSKiin!

Katsottavat videot

Tietosuojakäytäntö