Steigerbouwer

  • Stationsweg, 5211 BT 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

JYSK is een sterk expanderende Retail keten en verkoopt alles met betrekking tot wonen en slapen: Scandinavische meubels, matrassen en woonaccessoires voor betaalbare prijzen.   

We zijn uitgebreid van één winkel in Denemarken in 1979 naar bijna 3000 winkels vandaag de dag wereldwijd!  Ondanks dat we zo groot zijn, zie je de Deense cultuur nog steeds terug in onze werkwijze en organisatie; we zijn ambitieus, gedreven en zitten boordevol energie! Wil jij deel uitmaken van dit verhaal?

If you bring dedication, you will meet possibilities.

Functieomschrijving

Een JYSK winkel, die komt er niet zomaar!

Jaarlijks openen wij nieuwe winkels in Nederland en Belgie, maar zijn we ook continu bezig om onze huidige winkels te onderhouden en moderniseren, dat eist een hoop planning én uitvoering.

Voor de uitvoering hebben we ons E-team, een team van hardwerkende mannen en vrouwen die op projectbasis winkels opbouwen, inrichten en onderhouden.

Vloeren leggen, schilderwerk uitvoeren, stellingen opbouwen, magazijnen inrichten, meubels monteren... You name it!

Omdat we dit team gaan uitbreiden zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega's die het een uitdaging vinden om in rap tempo en met een hardwerkend team mooie en moderne winkels neer te zetten!

Heb jij ervaring als klusjesman, events opbouwen, steigerbouw of interieurbouw en ben jij een echte handyman? Dan is dit de job voor jou!

Belangrijk: In deze job werk je door heel Nederland (en België) waardoor je doordeweeks (van ma t/m do) van huis weg bent. JYSK verzorgt jouw verblijf ter plaatse.

 

Functie-eisen

  • Heb jij ervaring als klusjesman, events opbouwen, steigerbouw of interieurbouw en ben jij een echte handyman?
  • Hou jij van hard werken en ben je praktisch ingesteld?
  • Ben je flexibel en stop jij pas wanneer de klus geklaard is?
  • Weet jij wat het betekent om in een team te werken waarin je afhankelijk bent van elkaar?
  • Ben je in staat om verantwoordelijkheid te nemen?
  • Heb je een rijbewijs / in het bezit van eigen vervoer?

 

Salaris indicatie is ca. €1.800,- bruto o.b.v. fulltime. Er zijn doorgroeimogelijkheden voor Teamleider op korte termijn beschikbaar.

Overnacht je op locatie? Dan krijg je ook nog een daggeldvergoeding. Deze overnachtingen regelen wij voor je en zijn vaak op bekende vakantieparken. Dus altijd leuk om samen met je team na een dag hard werken gezellig samen te borrelen in het vakantiehuisje!

Aanvullende informatie

Jij zorgt er samen met je collega's voor dat onze stores op tijd geopend kunnen worden en dat JYSK kan blijven groeien. Je krijgt de kans om hard werk te combineren met een lang weekend en ontdekt verschillende plekken in Nederland en België!

Wil je werken in een snelgroeiende organisatie met tal van uitdagingen en doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We zien graag je sollicitatie tegemoet. 

Video's om te bekijken

Privacybeleid