Logistics Planner

  • Lars Larsens Vej, 7171 Uldum, Denmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

JYSK mangler en dygtig Logistic Planner til vores Planning team i Uldum.  

JYSK har Nordens største, fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, beliggende centralt i trekantområdet, kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund

På distribution centret i Uldum (DCU), leverer vi til JYSK butikker i Danmark, Norge, Holland, Belgien, England og Irland samt til franchisebutikker over det meste af verden. Derudover onlineleverancer til en række lande.

På DCU, har vi fire High Bays med en kapacitet på 216.000 paller. Lageret blev bygget i 2010 og i 2016 udvidet med den fjerde High Bay. Lige pt. er der atter gang i en udvidelse.

Dagligt modtager DCU cirka 68 containers og 55 lastbiler. Samtidig afsendes omkring 125 lastbiler dagligt, med kurs mod vore butikker. Sammen er vi knap 500 medarbejdere til at håndtere dette, hvoraf de 17 sidder i Administrationsafdeling, som Planning teamet på 8 medarbejdere er en del af.

I Planning teamet er det vores fornemmeste opgave at sikre effektive vareflows, såvel indgående som interne vareflows. Dette gør vi ved at være dygtige til at planlægge, koordinere og optimere. Derved bidrager vi til JYSK Strategi: Seamless and closer to the customer.  

Konkret bliver din opgave at varetage inbound- og container håndteringen. At planlægge afgangen fra vores interne plukkestationer, lige såvel om du vil skulle varetage lagerstyring og koordinering, herunder lagerflytninger og KPI opfølgning. Dine opgaver vil således være i krydsfeltet mellem driften og systemerne.

Arbejdstiden fordrer en fleksibel indstilling, da du indgår i en vagtplan, men primært inden for kontorets åbningstid: 7.00 – 16.00. Du vil blive en del af en fast vagtordning fra 10.00 – 18.00, lige såvel som overarbejde kan forekomme. 

You Bring dedication and …

·      En lyst og evne til struktur og systemer

·      Et udpræget køligt overblik når tingene går stærkt og tempoet er hektisk

·      Åben tilgang til ændringer og forbedringer når det kan betale sig

·      Evne til at tage bolden selv men samtidig være en teamplayer

·      Erfaring fra lignende stilling eller en uddannelse i supplychain eller lignende

You Meet possibilities and we offer you…

·      Indflydelse på processer, rutiner og opgaver

·      En bred kontaktflade med mange kolleger i huset og med transportører og butikker

·      Del af en international koncern med mange muligheder og en sund kultur

Ved spørgsmål, kontakt teamleder Line Jensen mail: [email protected] mobil:+45 2154 9304.

Ansøg ved at klikke på interesseret.

Du hører senest fra os indenfor for 14 dage og vi afholder løbende samtaler, i takt med, at de interessante ansøgninger kommer ind.

Yderligere informationer

JYSK er vokset fra én butik i Danmark i 1979 til i dag at have mere end 2.800 butikker verden over. For at sikre den fremtidige vækst, har vi brug for de absolut bedste medarbejdere. Grib chancen for at blive en del af JYSK og vores succes. If you bring dedication, you will meet possibilities.

 

 

Fortrolighedspolitik