Customer Service Supporter (midlertidig) til Customer Service Center JYSK Norge

  • Tevlingveien 23, 1081 Oslo, Norge
  • Kontrakt

Jobb-beskrivelse

Er du positiv, serviceinnstilt og hjelpsom?

Vi søker nå Customer Service Supportere i ferieperioden på midlertidig basis til vårt Customer Service Center på Furuset i Oslo.

Vi søker deg som er engasjert, løsningsorientert og tar egne initiativ. Du er en blid, arbeidsom og stabil person, som er nøyaktig og strukturert i ditt arbeid og service faller deg helt naturlig. Du er fleksibel og trives i et hektisk arbeidsmiljø. Du har svært gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk. Det er viktig at du er trygg i bruken av både telefon og pc som verktøy.

Du viser engasjement og du …

  • motiveres av arbeid i høyt tempo
  • er en sterk kommunikator både skriftlig og muntlig
  • er serviceinnstilt og har en positiv tilnærming til daglige oppgaver og utfordringer
  • kan håndtere å jobbe med flere oppgaver på samme tid, under press
  • er strukturert, tilpasningsdyktig og samarbeider godt med andre
  • er glad i å jobbe med service og mennesker

Du får mulighet til å jobbe på hovedkontoret vårt i en fin gjeng med stor lagånd. Du får grundig opplæring i alle systemer og rutiner.

Vi arbeider kontinuerlig i JYSK for å levere Norges beste kundeservice og vi strekker oss stadig lengre. Vi søker deg som vil bidra til å styrke vårt Customer Service Center i sommersesongen, og som kanskje også kan se deg selv som en fast del av JYSK, da det kan være gode muligheter for videre engasjement og karrieremuligheter.

Ferieassistanse er en 100% stilling, med foretrukket oppstart i mai og løper ut august. Skiftarbeid må påregnes. Søker må være fylt 18 år.

Er du nysgjerrig og har du lyst til å bli en del av teamet vårt? Send din søknad senest 23 februar ved å klikke på "Jeg er interessert".

Dersom du har spørsmål til stillingen ta kontakt med Customer Service Manager Sven Andersen på e-post: [email protected] eller på tlf 90763373.

 

Personvernregelverk