Management Assistant

 • Leeuwarderweg 1, 8501 ZD Joure, Nederland
 • Voltijds

Functieomschrijving

Als Management Assistant ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie van de productiesite Joure en ben je de assistent van het gehele Management Team. In Joure maken we Pickwick Thee en ontzettend veel koffie voor de (inter)nationale markt. Onze missie is om continue te zoeken naar verbeteringen en efficientere manieren om te produceren. Jouw rol daarin is cruciaal: het MT kan op jouw bouwen omdat je weet wat belangrijk is en ervoor zorgt dat je snel kunt schakelen als dat nodig is. Je krijgt veel vrijheid om je werk in te delen, maar je weet dan ook goed hoe je je tijd het beste kunt inzetten.

Als Management Assistant ga jij je bezighouden met:

 • Je plant afspraken in voor het gehele MT en bereid de MT overleggen voor;
 • Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie en komt waar kan met nieuwe ideeën ter verbetering;
 • Je bereidt presentaties voor en helpt bij de onboarding van medewerkers;
 • Waar mogelijk neem je de financiele administratie over van het MT: je regelt PO-nummers en een goed facturatieproces;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kledingvoorziening: dit houdt in dat je contact onderhoudt met het Facility Team en met de kledingleverancier. Daarnaast koop je kantoorartikelen in;
 • Daarnaast krijg je de mogelijkheid om meer naar je toe te trekken als jij dat wilt. 

Waar kom je te werken?

In Joure openden Egberts Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses in 1753 hun kruidenierswinkel De Witte Os aan de Midstraat en legden zo de basis voor het Douwe Egberts voor nu. Nog steeds hebben we hier twee van onze belangrijkste fabrieken staan waar we koffie en thee produceren. Bij JDE werken we met passie voor onze historie in een fijne werksfeer. De fabrieken zijn technisch van een hoog niveau en continue in ontwikkeling. Elke dag streven we er naar een stapje beter te worden om uiteindelijk de best functionerende fabrieken binnen JDE te worden.

  Functie-eisen

  Voel jij je thuis in een ondernemende omgeving en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

  Voor de positie van Management Assistant, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde MBO 4-/HBO-opleiding met bij voorkeur ervaring als Management Assistant; 
  • Je bent positief, energiek en doelgericht en loop het liefst op de zaken vooruit; 
  • Je bent een goede organisator: je neemt graag de leiding als er iets georganiseerd moet worden. Je weet daarbij wanneer je nauwkeurig moet werken en/of prioriteiten moet stellen; 
  • Je hebt kennis en ervaring met MS Office en bent vloeiend in het Engels en Nederlands.

  Aanvullende informatie

  Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • 13e maand;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Korting op de producten van JDE.

  De functie is idealiter voor 32 uur per week, maar 40 of 28 uur is ook bespreekbaar.

   DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

  Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

  Enthousiast? Reageer vóór 1 december!

  Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Michiel de Rooij, Plant Director en en Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

  Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

  JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

  Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!

   Privacybeleid