Site Coördinator

 • Leeuwarderweg 1, 8501 ZD Joure, Nederland
 • Voltijds

Functieomschrijving

Als Site Coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de facilitaire zaken. Je zorgt er voor dat alle facilitaire activiteiten veilig, binnen de planning en op de juiste manier worden uitgevoerd door onze directe collega's of door de contractors. Je fungeert ook als de oren en ogen van Projectmanagers en de Manager Huisvesting & Onderhoud. Je schaalt op als er structurele oplossingen moeten komen in grote projecten. Voor onderwerpen als preventief onderhoud ben jij het aanspreekpunt. Jij zorgt ervoor dat de storingen worden verholpen en voorkomen. 

Waar je als Site Coördinator verder verantwoordelijk voor bent:

 • Je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten van Facility Management NL op de site van Joure;
 • Je bent het aanspreekpunt voor de werkzaamheden van onze contractors. Je controleert hun werkzaamheden, grijpt in als afspraken niet worden nagekomen of de kwaliteit ondermaat is; 
 • Je verstrekt werkvergunningen en borgt kennis en bijbehorende documentatie; 
 • Je signaleert (potentiële) verstoringen en weet deze met onze contractors veilig te stellen en waar nodig op te lossen;
 • Je voert operationele hand- en spandiensten uit en begeleidt derden op de site.

Waar kom je te werken?

Joure is de plek waar Douwe Egberts ruim 265 jaar geleden is ontstaan. Hier staan twee van onze belangrijkste fabrieken; een koffie- en een theefabriek, welke sterk aan het veranderen zijn. Facility Management Nederland heeft als ambitie om deze veranderingen en optimalisaties maximaal te faciliteren, zodat deze en de site zelf elke dag een stapje beter worden om uiteindelijk de beste site binnen JDE te worden. Jij als Site Coördinator speelt daar een ontzettend belangrijke rol in als eerste contactpersoon en oren en ogen van Facility Management.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om nieuwe ideeën uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Site Coördinator, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een productieomgeving;
 • Je bent BHV-er of getraind brandweerman en hebt certificaten Opgeleid Persoon Elektrotechniek en VCA of bent bereid dit te volgen/te behalen;
 • Je begrijpt stakeholders en de verschillende belangen op een productielocatie;
 • Je bent bereid om indien nodig complexe verstoringen of weekendwerk te begeleiden en te controleren;
 • Je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 23 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Goede ploegentoeslag;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nannette Unger, Facility Manager, bereikbaar op +31 631661124. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist.

Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Beschrijving van het bedrijf

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!

Privacybeleid