Junior Supply Chain Coordinator

 • Keulsekade 143, 3532 AA Utrecht, Nederland
 • Voltijds

Functieomschrijving

Als Junior Supply Chain Coordinator is je belangrijkste doel het leveren van een uitstekende service(level) aan onze internationale distributeurs met minimale kosten en risico's voor JDE. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de tijdige productbeschikbaarheid, logistieke planning, exportdocumentatie facturatie en orderinvoer. Dit doe je voor de interne en externe organisatie, voor de landen die je beheert vanuit je distributeursportfolio. Je werkt in het Export Customer Service team wat verantwoordelijk  is voor het totale order-to-cash proces. Dit maakt het team de linking pin tussen de interne JDE-organisatie en onze internationale distributeurs. Het is een dynamische rol, met een hoge mate van zelfstandigheid met betrekking tot het indelen en prioriteren van je werk.

Je verantwoordelijkheden als Junior Supply Chain Coordinator:

 • Je communiceert zelfstandig met zowel interne als externe stakeholders om de belangen van de distributeur te vertegenwoordigen;
 • Je werkt samen met de businessteams om te zorgen voor een succesvolle uitvoering van alle zakelijke, product- en marketinginitiatieven richting onze distributeurs;
 • Je drijft het prestatiecontrolesysteem op basis van standaard KPI's.  Je hebt een systematische probleemoplossing op basis van oorzaakanalyse en systematische eliminatie van verspilling van terugkerende problemen;
 • Je ontwikkelt en benut sterke relaties met onze logistieke dienstverleners, sales en distributeurs die het interne en externe aanspreekpunt zijn voor jouw account(s);
 • Je zorgt voor een financiële prognose / geschatte landing binnen de maand voor jouw distributeursportfolio;
 • Je rapporteert wekelijks en maandelijks aan belanghebbenden met inhoudelijk en zelfgemaakte rapportages.

Functie-eisen

Als je bruist van ondernemerszin en een drive om te slagen, dan pas je precies bij JDE. Onze medewerkers werken wereldwijd en lokaal en hebben al meer dan 265 jaar een positieve invloed op de koffiewereld. We houden van mensen die niet bang zijn om te proberen, en die proberen totdat ze het goed hebben. We hechten veel waarde aan sterke overtuigingen en moedigen het debat aan. En dit alles in een open, vriendelijke omgeving waar je iedereen kunt benaderen en groeien zoals je wilt.

Voor de functie van Junior Supply Chain Coordinator zijn we op zoek naar iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je hebt minimaal een bachelor-opleiding in de richting Supply Chain;
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden om onze klanten goed te woord te staan en spreekt daarin vloeiend Engels;
 • Je bent in staat om pro-actief verbeteringen en procesoptimalisaties aan te dragen;
 • Je gaat nauwkeurig en planmatig te werk en kunt de juiste prioriteiten stellen;
 • Bij voorkeur kennis van SAP, gevorderde vaardigheden in Excel en computervaardigheid van Outlook, Powerpoint, OneNote, Word.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remi van Lamoen, Customer Service Teamlead Export, bereikbaar op +31 627199338. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist.

Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Beschrijf van JACOBS DOUWE EGBERTS

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!

Privacybeleid