HR Operations Manager

 • Keulsekade 143, 3532 AA Utrecht, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf


Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

 Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!

Functieomschrijving

Als HR Operations Manager stuur jij HR Services inclusief het payroll team aan. Deze enthousiaste en professionele afdeling draagt zorg voor een goede uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid voor alle onderdelen in Nederland (inclusief ons Global Hoofdkantoor).

Jij bent eindverantwoordelijke voor de uitvoer van de HR Processen. Je optimaliseert deze processen en tevens de systemen (waaronder SuccessFactors). Je hebt ambitie, lef en houdt van veranderingen. Je ziet het als een uitdaging om anderen hierin mee te krijgen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: 

 • Je zorgt voor een optimale employee experience door het laten afhandelen van vragen van medewerkers, managers en HR-collega’s;
 • Je bent lid van het MT HR en draagt vanuit je eigen aandachtsgebied bij aan de ontwikkeling van de HR strategie & beleid;
 • Je bent verantwoordelijk voor de Hire to Retire processen, inclusief compliancy met arbeidsvoorwaardenbeleid van onder meer 2 CAO's;
 • Je zorgt voor een efficiënte werking van de HR processen in verschillende HR systemen;
 • Je bent eindverantwoordelijke voor de payroll voor alle medewerkers en managers in NL, van operator tot C-level;
 • Je stuurt op HR Analytics en je zorgt voor adequate reporting;
 • En last but not least: het optimaal laten functioneren en ontwikkelen van jouw team.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van HR Operations Manager, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je hebt een Master-diploma met 10 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar in een commerciele internationale organisatie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende en ruime ervaring met projectmanagement;
 • Je hebt ervaring met het optimaliseren van van HR-processen (ervaring met SuccessFactors is een pre);
 • Je hebt kennis van de toepassing van wetgeving zoals AVG en arbeidsrecht;
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Mirjam Eijffinger, HR Director en Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Privacybeleid