Manager Customer Experience

 • Keulsekade 143, 3532 AA Utrecht, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf


Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!

Functieomschrijving

Als Manager Customer Experience speel je een belangrijke rol bij hoe onze klanten JDEP ervaren. Dit doe je door een hogere klanttevredenheid te stimuleren en verbetertrajecten op te pakken, welke bijdragen aan klantbehoud.

Je verantwoordelijkheden:

 • Je implementeert Customer Experience Projecten, geïnitieerd vanuit de afdeling, NL of IHQ en bent verantwoordelijk voor de succesvolle uitrol binnen de scope, tijdslijnen en budgetten;
 • Je bouwt relaties met stakeholders op een strategisch en tactisch niveau met als doel efficiënt en effectief in te spelen op veranderingen;
 • Op basis van je fact-based analyses signaleer je proactief verbetermogelijkheden en formuleer je onafhankelijke verbetervoorstellen;
 • Je creëert een Continuous Improvement (CI) mindset en cultuur binnen de JDEP organisatie;
 • Je geeft leiding aan de afdeling Customer Experience; selecteert, ontwikkelt, begeleidt en beoordeelt medewerkers en bewaakt de budgettaire personeelsbezetting.

Waar kom je te werken?
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Bij JDEP staan onze klanten centraal. Het Customer Experience (CeX) team speelt een cruciale rol bij het continu verbeteren van ons bedrijf en het optimaliseren van de Customer Journey. De komende jaren zullen we onze Customer Experience intensiveren, we zijn dan ook op zoek naar een Manager Customer Experience.

Jouw missie is het leiden en implementeren van de strategie, plannen en uitvoering geven aan de Customer Experience doelen van JDEP. Het is hierbij van belang dat alle teams naadloos met elkaar samen werken, om zo onze klanten te voorzien van de beste klantervaring.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Manager Customer Experience, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in een soortgelijke sector;
 • Analytisch sterk en resultaatgericht;
 • Je hebt overtuigingskracht en bent goed in stakeholdermanagement;
 • Ervaring in changemanagement.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 4 ADV dagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Evy Heldens, Talent Acquisition Specialist.

Solliciteren voor

Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Privacybeleid