Online JDE Masterclass op 19 mei 2021

  • Keulsekade 143, 3532 AA Utrecht, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wat je bij ons doet heeft impact. JACOBS DOUWE EGBERTS is een internationale speler op het gebied van koffie en thee. In Nederland dragen ruim 2.200 collega’s bij aan het succes van toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR en Pickwick. Wat je hier doet, wordt opgemerkt en heeft impact. Dat zie je terug in onze organisatie, onze merken én in jouw eigen ontwikkeling. Benieuwd naar hoe jij impact kan maken? Ervaar het zelf en schrijf je in voor onze JDE Masterclass op 19 mei 2021.

Functieomschrijving

Wat kun je verwachten?

Tijdens de JDE Masterclass dompelen we je online onder in de wereld van koffie en thee en maak je uitgebreid kennis met de mensen achter onze merken. Je gaat samen met een team aan de slag met een echte case van JACOBS DOUWE EGBERTS, waarbij je uiteraard de nodige professionele ondersteuning krijgt. Aan het eind van de dag krijg je de kans om jouw impact te laten zien, door de uitkomst aan het Management Team te presenteren. 

De Online JDE Masterclass 

Dit jaar is de JDE Masterclass natuurlijk geheel online. Wij zorgen ervoor dat je achter je eigen laptop óók een mooie JDE-ervaring tegemoet gaat! Naast het werken aan de case leer je ons ook écht kennen. Je spreekt veel collega's, bijvoorbeeld tijdens de lunch of borrel, maar ook tijdens verschillende programma onderdelen. Natuurlijk houden we het programma verder nog een verrassing.

Na deze dag hopen we natuurlijk dat je onze passie voor koffie en thee deelt. Mocht de klik wederzijds zijn, dan gaan we kijken of je bij ons concreet aan de slag kunt in bijvoorbeeld een stage of startpositie.

Functie-eisen

Wie zoeken we?

De online JDE Masterclass is voor 20 ambitieuze laatstejaars masterstudenten die er klaar voor zijn om impact te maken. Ben jij er één van? Belangrijk is dat je in staat bent kansen te vertalen naar realistische plannen en de ambitie hebt om ze waar te maken. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij waarderen een sterke mening en moedigen je aan deze te geven. We staan daarbij voor elke studierichting open, zolang je maar in het laatste jaar van je masterstudie zit.

Schrijf je in!

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan nu in. Je kunt je tot 12 april aanmelden met je CV en motivatiebrief. De telefonische voorselectie zal plaatsvinden tussen 19 april en 28 april. Een online capaciteitentest maakt ook onderdeel uit van de selectieprocedure.

Aanvullende informatie

Ervaringen van eerdere deelnemers

Britt Piket, Jr. Accountmanager Health Care & Education
"Toen ik mij inschreef voor de masterclass was ik druk bezig met het schrijven van mijn scriptie en was ik mij nog volop aan het oriënteren welke bedrijven en functies mij aanspraken op de arbeidsmarkt. Ik zag de masterclass echt als een kans om een beter beeld te vormen van JDE, de verschillende producten en merken en om te zien of de manier van werken bij mij zou passen. Het is zeker een intensieve dag, maar dankzij de presentaties, de real-life case en het praten met enthousiaste collega’s ging ik aan het einde van de dag naar huis met een positief gevoel. Achteraf bleek het een wederzijdse match te zijn en ben ik na die zomer gestart als Junior Accountmanager in het segment Health&Care en Education!"

Linda Kievits, Jr. Accountmanager Retail
"Na al eerder kennis te hebben gemaakt met JDE tijdens de Erasmus Recruitment Days in Rotterdam, wilde ik graag meer te weten komen over JDE en de mogelijkheden voor starters. De Masterclass was de uitgelezen kans om meer te leren over koffie en thee en om veel verschillende JDE collega’s te spreken. Na de Masterclass mocht ik verder het sollicitatie-traject in, waarin goed werd meegedacht over welke afdeling en functie het beste bij mij zou passen. Inmiddels werk ik alweer anderhalf jaar als Jr Accountmanager Retail en zit ik helemaal op mijn plek!”

Sophie van Wede, Inbound Logistics Specialist
"De Masterclass was een interessante dag waar ik veel werknemers heb kunnen ontmoeten en kon proeven van de sfeer (en koffie) op het kantoor in Utrecht. We kregen ook een rondleiding in de fabriek, super leuk! Inmiddels ben ik alweer anderhalf jaar aan het werk in het team Supply chain excellence als Inbound Logistics Specialist. Hier heb ik het erg naar mijn zin en doe ik hard mijn best om alle producten op tijd te laten arriveren bij onze warenhuizen. Ik kan het ontzettend aanraden om mee te doen aan de Masterclass, omdat je een goed beeld krijgt van JDE en kunt kijken of dit bij jou past!"

Video's om te bekijken

Privacybeleid