HR Services Specialist

 • Keulsekade 143, 3532 AA Utrecht, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als HR Services Specialist kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick en Piazza D’Oro. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.

De HR Services afdeling van Jacobs Douwe Egberts in Nederland draagt zorg voor een goede uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid voor alle onderdelen in Nederland. Het HR Services team fungeert zowel als front- als backoffice. Voor dit team zijn we op zoek naar een HR Services Specialist die zich richt op de HR processen van het Hoofdkantoor. 

Functieomschrijving

Jij vervult als HR Services Specialist een belangrijke rol in de dienstverlening van HR. Vanaf het moment dat een medewerker via ons aan de slag gaat, verzorg jij de uitvoering en afhandeling van alle administratieve HR processen. Daarnaast kunnen medewerkers en HR collega’s bij jou terecht met al hun vragen over arbeidsvoorwaarden en andere HR processen. 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Jij bent het aanspreekpunt voor medewerkers en HR collega’s als zij vragen hebben over arbeidsvoorwaarden of ander HR processen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve HR procedures (in-, door- en uitstroom) van onze medewerkers van het Hoofdkantoor. Je voert deze procedures uit, volgt ze op en handelt ze af;
 • Je verzorgt de personeelsadministratie in SAP Success Factors en salarismutaties in  ADP Workforce;
 • Je draagt zorg voor de signalering, bewaking en toepassing van arbeidsvoorwaardelijke regelingen;
 • Je doet voorstellen en levert tevens een bijdrage aan projecten ter verbetering van de dienstverlening van HR Services.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van HR Services Specialist zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je hebt een HBO of WO diploma en ervaring in een financieel administratieve functie of stage; 
 • Je bent in staat om je zowel in het Engels als in het Nederlands perfect te verwoorden; 
 • Je hebt actuele kennis van arbeidsrecht en arbeidsvoorwaardelijke regelingen;
 • Je bent nauwkeurig en hebt een klantvriendelijke maar ook daadkrachtige instelling;
 • Je werkt vertrouwelijk en kunt discreet omgaan met persoonsgebonden informatie.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • 13e maand;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mirjam Bus-Pakker, HR Services Manager, bereikbaar op 06-46358887. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist.

Een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Privacybeleid