Sælger - Syd og Vest sjælland

  • Nyvang 16, 5500 Middelfart, Denmark
  • Medarbejdere kan arbejde uden for kontoret
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

At arbejde hos JDE betyder, et arbejde i Danmark ældste cateringvirksomhed. Du vil derfor være med til at gøre en forskel i et tempofyldt miljø baseret på samarbejde, hvor du sammen med dine kollegaer vil være med til at forme din fremtidige hverdag. Vi arbejder som et team, fejrer succeser og støtter hinanden. Hvad du gør her, vil blive bemærket.

Vi har forrygende travlt i JDE ...

Derfor søger vi en ny sælger til distrikt syd/vest Sjælland. 

Vi leder efter en energisk, professionel og ambitiøs kollega, til at opsøge nye kunder og vedligeholde den gode kundekontakt.

Brænder du derfor for salg og har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste mærkevarer, så er det dig vi har brug for!

Jobbeskrivelse

Dit primære arbejdsområde bliver ansvaret for egne kunder i distriktet. 

Gennem planlægning, både på kort og lang sigt, sikrer du udvikling i kunderelationer bådes hos eksisterende såvel som nye kunder.Du er fortrolig IT-bruger da du vil have ansvaret for at oprette og vedligeholde egne kunder, og deres aftaler via vores IT system.

Du drives af salg og finder det naturligt at identificere, opsøge og bearbejde nye emner. Du har god erfaring med opsøgende salg, og ser det som en spændende udfordring i stedet for en begrænsning. 

Du trives ved at arbejde selvstændigt og er god til at prioritere din egent tid, men ved at dit arbejde er del af et fælles mål. Du er social og ser dit samarbejde med KAM, marketing, telesalg og service som grunden til succes. Dit talent for salg viser sig når du blandt andet vil være del af deltagelse i messer og andre aktiviteter der kan promovere virksomheden.  

Kvalifikationer

Vi forventer at du er serviceminded og mødestabil, og indgår i teamet med en fleksibilitet og selvfølge af at udfordringer takles bedst sammen. Men samtidig sætter du en ære i at følge egne arbejdsopgaver til dørs, også når det går stærkt.

Vi søger en medarbejder med minimum 5 års erfaring i kørende salg - en teamplayer med fokus på resultater, der skabes gennem positiv udstråling. Dit overblik og ordenssans kommer til udtryk i din strukturering og du er omstillingsparat, klar på enhver udfordring og viljestærk - gode relationer til dine kunder hvor service er i højsæde, gør arbejdsdagen god for dig. Du er initiativrig og søger efter den bedste løsning til den individuelle kunde.

Du skal være i besiddelse af en ren straffeattest og et kørekort. Det forventes du er bosiddende centralt i distriktet. 

Yderligere informationer

Til gengæld tilbyder vi:

Et spændende og selvstændigt job, i et dynamisk miljø med kompetente kolleger, i en afdeling og virksomhed i udvikling.

Vi er stolte af vores passionerede kolleger, der udfordrer status quo og stiler efter perfektion i alt, hvad vi gør.

At arbejde hos os betyder, at du vil gøre en forskel i et travlt, men kollegialt miljø. Vi arbejder som et team, så med den rette kombination af teamspirit og fokus på den gode service hos vores kunder, vil du være med til at forme vores fælles fremtidige arbejdsplads.

 

Løn efter kvalifikationer, plus sundhedsforsikring og pensionsordning

 

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos: John Lustrup Madsen på telefon +45 51 59 96 46

Ansøgning - Ansøgning samt CV i PDF format skal sendes via nedenstående link. Angiv venligst i din ansøgning hvor du har set denne stillingsannonce.

 

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende - tiltrædelse snarest muligt.

Fortrolighedspolitik