Tekniker Storkøbenhavn

  • Nyvang 16, 5500 Middelfart, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

At arbejde hos JDE betyder, et arbejde i Danmark ældste cateringvirksomhed. Du vil derfor være med til at gøre en forskel i et tempofyldt miljø baseret på samarbejde, hvor du sammen med dine kollegaer vil være med til at forme din fremtidige hverdag. Vi arbejder som et team, fejrer succeser og støtter hinanden. Hvad du gør her, vil blive bemærket.

Vi har forrygende travlt i JDE ...

Derfor søger vi en ny tekniker til distrikt Østdanmark

Vi leder efter en energisk, professionel og ambitiøs kollega, til at besøge og servicere vores kunder

Brænder du derfor for god kundeservice, har god teknisk forståelse og lyst til at arbejde med en af danmarks største maskinporteføljer, så er det dig vi har brug for!

 

Jobbeskrivelse

Du vil blive tilknyttet et Team af ambitiøse og målrettede Serviceteknikere som dækker øst Danmark, og hvis hovedformål er at servicere vore kunder. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, og din arbejdsdag starter når du kører hjemmefra, og ud til dine kunder, hvor arbejdsopgaver vil består af reparationer, opsætning og montering af maskiner, leveret sammen med den absolut bedste kundeservice.

Derfor ønsker vi en med brancheerfaring fra tidligere eller nuværende job, og at du samtidig har en relevant faglig uddannelse (gerne el-teknisk), som samtidig ved hvordan man leverer god service.

Kvalifikationer

Vi tror på selvstændighed under eget  ansvar og dermed får du lov til at tage fat fra første dag...

Det er derfor vigtigt at du formår at arbejde struktureret og systematisk i tilgangen til arbejdsopgaverne, og kan holde mange bolde i luften, og hovedet koldt når det går stærkt. Din økonomiske indsigt er god og du er talmæssigt stærk - du ved at en systematisk og struktureret tilgang er vejen til at skabe overblik og arbejde effektivt.
Dette kan du også vise igennem din organiserede lagerbeholdning i din varevogn, som altid fremstår overskuelig.

Du drives af at arbejde efter KPI'er, og sørger for, i samspil med dine kollegaer, at nå i mål med de bedste resultater.

Du er ansvarsbevidst, forandringsparat og tager ansvar for din stilling, den selvmotivation og fokus du har på dine kunder gør at du sætter en stolthed i dit arbejde - du ved du leverer god service og kunderne kan lide dig.

Yderligere informationer

Til gengæld tilbyder vi et afvekslende job hos vore kunder, hvor du selv har mulighed at præge og aktivt deltage i at styrke Danmarks stærkeste Service Team indenfor branchen.

Vi tror på at en travl og dynamisk hverdag giver god motivation til at udvikle sig i stillingen og at det giver lysten til at forme sin egen hverdag. Engagement og samspil skaber god kollegialitet og man kan derfor efterfølge den åbne kultur hvor ansvarlighed og respekt er en kerneværdi.

Du vil få egen firmabil og vi sørger for remedierne til at skabe en god arbejdsdag for dig.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos: Field Service Lead, Henrik Wulff på telefonnummer +45 28987526  (Træffes ikke fra d. 04/09 til og med 11/09)

Ansøgning - ansøgning samt personligt CV i PDF-format sendes via nedenstående link.

Ansøgningsfrist: 30/09/2019. Vi afholder samtaler løbende

Ansættelse hurtigst muligt herefter. 

Fortrolighedspolitik