Operator Midtjylland

  • Nyvang 16, 5500 Middelfart, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hos JACOBS DOUWE EGBERTS PROFESSIONAL (JDE Professional) er vi inspireret af vores tro på, at det er utroligt hvad der kan ske over en kop kaffe. Vi er drevet af visionen om at alle fortjener den kaffe de elsker. Som en pure-play kaffevirksomhed er vi stolte af at være en del af millioner af menneskers liv hvert eneste øjeblik af hver eneste dag.

Omkring 7.300 kaffeeksperter med iværksætterånd fordelt på over 45 lande samles med en fælles vision – at alle fortjener den kaffe, de elsker.JDE Professional er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til det private og offentlige med over 15.000 kunder og Danmarks stærkeste service team.

Jobbeskrivelse

Vi har forrygende travlt i JDE...

Derfor søger vi en ny service medarbejder til distrikt Midtjylland.

Vi leder efter en energisk, professionel og ambitiøs kollega, til at besøge og servicere vores kunder.
Brænder du derfor for god kundeservice, har god teknisk forståelse og lyst til at arbejde med en af danmarks største maskinporteføljer, så er det dig vi har brug for!

Job beskrivelse
Du vil blive tilknyttet et Team af ambitiøse og målrettede Operators som dækker Vestdanmark, og hvis hovedformål er at servicere vore kunder. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, og din arbejdsdag starter når du kører hjemmefra, og ud til dine kunder, hvor arbejdsopgaver vil bestå af servicering og rengøring af kaffeautomater, vand køler og kalkfilter skift, leveret sammen med den absolut bedste kundeservice.

Kvalifikationer

Vi tror på selvstændighed under eget  ansvar og dermed får du lov til at tage fat fra første dag...

Det er derfor vigtigt at du formår at arbejde struktureret og systematisk i tilgangen til arbejdsopgaverne, og kan holde mange bolde i luften, og hovedet koldt når det går stærkt. 
Dette kan du også vise igennem din organiserede lagerbeholdning i din varevogn, som altid fremstår overskuelig.

Du drives af at arbejde efter KPI'er, og sørger for, i samspil med dine kollegaer, at nå i mål med de bedste resultater.

Du er ansvarsbevidst, forandringsparat og tager ansvar for din stilling, den selvmotivation og fokus du har på dine kunder gør at du sætter en stolthed i dit arbejde - du ved du leverer god service og kunderne kan lide dig.

Yderligere informationer

Til gengæld tilbyder vi et afvekslende job hos vore kunder, hvor du selv har mulighed at præge og aktivt deltage i at styrke Danmarks stærkeste Service Team indenfor branchen.

Vi tror på at en travl og dynamisk hverdag giver god motivation til at udvikle sig i stillingen og at det giver lysten til at forme sin egen hverdag. Engagement og samspil skaber god kollegialitet og man kan derfor efterfølge den åbne kultur hvor ansvarlighed og respekt er en kerneværdi.

Du vil få egen firmabil og vi sørger for remedierne til at skabe en god arbejdsdag for dig.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos: Field Service Lead, Lars Dethlefsen, på telefonnummer +45 2040 5592.

Ansøgning - ansøgning samt personligt CV i PDF-format sendes via nedenstående link.

Ansøgningsfrist: 16/09/2019, vi afholder samtaler løbende.

Ansættelse hurtigst muligt herefter. 

Fortrolighedspolitik