Stagiair(e) Development

  • Karel Doormanstraat, 3012 Rotterdam, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Onvergetelijke films, onverwachte ontmoetingen en een zeer omvangrijk en divers aanbod aan lange en korte films, evenementen, performances, installaties en afterparty’s, dat is International Film Festival Rotterdam (IFFR). Als initiator en promotor van de onafhankelijke cinema toont en ondersteunt IFFR opkomend en gevestigd talent over de hele wereld. Dat doen wij het hele jaar door, met als een van de belangrijkste pijlers het festival in januari. Het festival trekt jaarlijks ruim 300.000 bezoeken. De 49ste editie vindt plaats van 22 januari t/m 2 februari 2020 en zal ook dit jaar weer gerealiseerd worden door zo’n 45 vaste medewerkers, 120 tijdelijke krachten en ruim 900 vrijwilligers.

Wil jij ervaring opdoen bij een van de grootste, meest innovatieve en inspirerende festivals van Nederland? Dat kan, want IFFR zoekt stagiairs!

Met ingang van eind augustus/begin september 2019 zijn wij op zoek naar een:

 

                             Stagiair(e) Development

 

IFFR kan niet bestaan zonder de betrokkenheid van financiers, partners, begunstigers en ondernemers die het festival een warm hart toedragen. De afdeling Development is verantwoordelijk voor de inkomsten uit de zakelijke en particuliere markt, inclusief fondsen, om te zorgen dat we nu en in de toekomst filmtalent ondersteunen en deze makers een podium kunnen bieden om hun werk aan een breed en gevarieerd publiek te tonen. We houden ons als afdeling bezig met de relaties van het festival. Denk aan de hoofdpartners zoals vfonds en de BankGiro Loterij, maar ook de leden van de Next Film Patrons, die het festival persoonlijk ondersteunen. Tijdens het festival staat het bij onze afdeling met name in het teken van het organiseren van spetterende events en zorgen dat onze administratie en communicatie een geoliede machine is.

Functieomschrijving

  • Je ondersteunt in de breedte bij het relatiebeheer met partners en denkt mee met de communicatiestrategie.
  • Je assisteert en produceert events namens onze afdeling en/of relaties. Denk aan een lunch met filmmakers of een groot zakelijk netwerk met uitgebreid diner en filmprogramma.
  •  Je helpt bij de administratie en uitvoering van de privileges voor onze partners, zoals vermeldingen van de logo’s of uitnodigingen voor events.
  • Daarnaast zijn er nog tal van plannen en acties waar we je hulp bij kunnen gebruiken!

Functie-eisen

  • We staan open voor alle opleidingen als je geïnteresseerd bent in event management en relatieontwikkeling.
  • Het is van belang dat je goede communicatie skills hebt, representatief bent en dat je het fijn vindt om alles tot in de puntjes georganiseerd te hebben.
  • Je durft initiatief te nemen en bent stressbestendig.
  • Je woont in Rotterdam of omgeving.

Aanvullende informatie

Stageperiode:
De stage Development is voor een periode van 6 maanden voor 4 of 5 dagen. Tijdens de festivalperiode zal het voorkomen dat je ook in het weekend beschikbaar moet zijn.

Stagevergoeding:
De stagevergoeding bedraagt € 300  bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.


Lijkt het jou wat om ervaring op te doen bij IFFR? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie en CV via de sollicitatieknop op onze website. We kijken uit naar je reactie!