Kassamedewerker, IKEA Delft, 12 of 24 uur/week

 • Delft, Nederland
 • Deeltijds

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan voor 12 óf 24 uur per week, werk je graag met klanten en heb je een passie voor woninginrichting? Dan is IKEA Delft op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
IKEA Delft zoekt nieuwe kassamedewerkers om het Customer Relations team te versterken. De afdeling heeft als doel een optimale serviceverlening aan onze klanten te bieden. In jouw rol motiveer jij onze klanten om vaker bij ons te winkelen, omdat zij weten dat wij aan de eisen voor een onvergetelijke winkelervaring kunnen voldoen en daarmee hun bezoek waarde heeft: elke klant telt. 

Wil je meer weten over wat het werk als kassamederwerker inhoudt? Bekijk dan deze video waarin onze collega Mieke je er meer over vertelt: Werken bij IKEA Delft als Kassamedewerker - YouTube

Over het werk
Als kassa medewerker werk jij bij de kassa of bij de self-scan kassa's. Je ondersteunt de klanten met het afrekenen van hun aankopen en je doet dit met een servicegerichte instelling. Je blijft altijd vriendelijk en je weet de verwachtingen onze klanten te overtreffen. Jij bent vaak de laatste medewerker die de klant ziet, en daarom is een glimlach en goede service altijd belangrijk, ook als het heel druk is. 

Wie ben jij?
Jij bent een aanpakker met passie voor serviceverlening, die zich elke dag tot het uiterste wil inzetten om onze klanten een geweldige winkelervaring te bezorgen.  Als kassa medewerker bij IKEA Delft moet je kunnen werken in een  drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. 
Daarnaast ben je: 

 • enthousiast, klantgericht en een echte aanpakker 
 • je ervan bewust dat het werk ook lichamelijk flink inspannend kan zijn 
 • ondernemend, initiatiefrijk en verantwoordelijk, zowel naar je collega's als naar de klant 
 • communicatief sterk en benader je klanten pro-actief 
 • vloeiend in het Nederlands en je berijpt voldoende Engels om internationale klanten te kunnen helpen 
 • flexibel inzetbaar, ook s' avonds en in de weekenden. Tijdens de vakantieperiodes zien we graag dat je bereid bent om extra te werken. 

Wat kun je van IKEA Delft verwachten?
Het kassateam werkt met een zelfroosterings-tool, je kunt dus zelf je diensten uitkiezen.
Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Contractduur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband
 • Extra toeslagen voor weekend- en avonduren én een 13e maand
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding
 • Pensioen regeling
 • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. Benieuwd naar ons team in Delft? Bekijk ons Instagram account: Werken bij IKEA Delft (@ikea_delft) • Instagram foto's en video's

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of whatsappen)

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Privacybeleid