Produktionsledare, IKEA Industry Hultsfred AB, Furniture

  • Hultsfred, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Har du en passion för att jobba med människor och organisation? Är du en person med hög integritet och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

Jobbeskrivning

En dag i livet med oss!

Som skiftgående Produktionsledare har du ett övergripande personalansvar för upp till 18 medarbetare med fokus att möta verksamhetens mål. Utöver detta så har du ansvar för dina medarbetares miljö, hälsa och säkerhet. Du leder ditt skift med fokus på människa, maskin, metod och material och skapar förutsättningar för att våra autonoma team ska få inflytande och kunna påverka sin vardag vilket i sin tur stärker vår förbättringsorienterade kultur.

Så vem är du?

Du har ledarkapacitet med förmåga att motivera och utveckla andra, är drivande i ditt arbetssätt och har förmåga att hålla samman ett team för att få saker gjorda. Vi söker dig som har passion för både människor och produktion och därmed intresse av att utveckla både produktions-processer och medarbetarskap. Du är van vid att se helheter, är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du kommer ingå i produktionsledningsgruppen och rapportera till vår produktionschef.

Din profil:

Du har god social förmåga, tar ansvar, är positiv och lösningsorienterad, leder genom god kommunikation och är bekväm med att involvera och utveckla andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenheter av ledarskap är meriterande. Du hanterar office-programmen samt behärskar engelska i både tal och skrift på en god nivå.  

Vill du veta mer? Kontakta Markus Brodérus 0495-756120

Sista ansökningdag är 12 december

Integritetspolicy