Industri-/automationselektriker

  • Hultsfred, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Har du en passion för att jobba med människor och teknik? Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

Jobbeskrivning

Till vår verksamhet söker vi nu fler industri/automationselektriker där din främsta uppgift att säkerställa en driftsäker och hög tillgänglighet i vår automatiserade produktionsanläggning där spånskivor tillverkas. De flesta arbetsuppgifter sker ute i verksamhetens olika delar även en del programmering, beställning av mtrl och komponenter förkommer också. Du kommer jobba med förebyggande underhållsaktiviteter, felsökning, analysera data, förbättringsarbeten och delta i olika problemlösningar. Vi söker både 5-skift gående elektriker men även dagtidsgående där även skiftgång kan förekomma vid behov.

Tillsammans, Enkelhet och Ansvar är exempel på värderingar hos oss. Det innebär att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt imorgon. Vissa arbetsuppgifter är fysiskt krävande, arbete på hög höjd, trånga utrymmen och arbete med skyddsutrustning kan exempelvis förekomma. Då är det extra viktigt att man bidrar med energi och arbetsmoral till sitt team för att tillsammans utföra arbetsuppgifterna på ett säkert och bra sätt. Du är ansvarsfull, omhändertagande och gillar ordning och reda för att skapa säkerhet på vår gemensamma arbetsplats.

Kravspecifikation

Meriterande är om du idag jobbar med liknande uppgifter i en processindustri. Du har hög teknisk förståelse, är praktiskt lagd och en nyfiken problemlösare.
Du har El-utbildning med inriktning mot automation. Kunskaper inom PLC, gärna Siemens. Påbyggnadsutbildning inom automation eller förvärvat dig likvärdig kunskap genom erfarenhet.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav liksom goda datakunskaper.

Ytterligare information

Kontakta  elchef, Daniel Arvidsson på 0495-75 51 85

Din ansökan skickar du till oss senast den 31/10

Integritetspolicy