Verkoopmedewerker keukens (m/v), IKEA Delft, 12 of 24 uur/week

  • Delft, Nederland
  • Deeltijds

Functieomschrijving

Lijkt het je gaaf om onze klanten goed te begeleiden in het uitzoeken van hun droomkeuken? Dan is dit jouw baan! De juiste keuken verkopen is een heel proces: inventariseren, adviseren, ontwerpen en plannen en natuurlijk de droomkeuken verkopen.

Over de baan
De afdeling Sales bij IKEA Delft bestaat uit verschillende afdelingen verspreid over twee verdiepingen. Op de afdeling Furniture Sales verkopen we vooral grotere meubelen en in de Market Hall woonaccessoires. Wij hebben op dit moment verschillende vacatures bij Furniture Sales, specifiek op de afdeling keukens voor  12 of 24 uur per week.

Over het werk dat je gaat doen
Als medewerker Sales ben je een van de belangrijkste IKEA contactpersonen voor onze klanten. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken. Wij hebben een prachtig 3D tekenprogramma, waarmee je met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Ruimtelijk inzicht komt daarom van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor het juiste product kiezen en je hun verwachtingen overtreft. Je bent iemand die goed de balans weet te vinden tussen het klantgericht zijn en het uitvoeren van afdelingstaken. 

Wie ben jij?
Als medewerker Sales bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. Elke dag is anders. Daarnaast ben je;

  • klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en voelt goed aan hoe een klant benaderd moet worden
  • een verkooptalent met commercieel inzicht
  • proactief en een echte aanpakker
  • een team player
  • vloeiend in het Nederlands 
  • flexibel inzetbaar, vooral s' avonds en in de weekenden
  • initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
  • stressbestendig en gewend om in een hectische (retail) omgeving te werken.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met brief en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel. 

Heb je vragen over deze vacature of het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze recruiter Laura via 06-50157594.

Beschikbaarheid
Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Wij hebben momenteel meerdere vacatures openstaan. We zoeken iemand voor 12 of 24 uur in de week.

Loopbaan mogelijkheden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

Privacybeleid