Team Leader Checkout Services, IKEA Delft, 36 uur/week

 • Delft, Nederland
 • Voltijds

Functieomschrijving

Je ziet dingen een beetje anders. Wij ook. Bij IKEA vinden we dat we op ons best zijn wanneer we ook onszelf kunnen zijn. Wij vinden dat je waarden belangrijker zijn dan je CV. Kom samen met ons de dingen een beetje anders zien.

Over jou
Je bent een sterke, ervaren en hands-on leider en hebt een passie voor het ontwikkelen en inspireren van je teamleden. Je kunt goed, duidelijk en zelfverzekerd communiceren in zowel het Engels als het Nederlands. Daarnaast:

 • Heb je een passie voor woninginrichting
 • Heb je een commerciële mindset
 • Kun je duidelijke doelen stellen voor anderen en goede feedback geven
 • Vind je het belangrijk om een team te leiden door het goede voorbeeld te geven
 • Kun je zowel je eigen als het werk van andere prioritiseren en organiseren
 • Ben je flexibel in werkuren en vind je het niet erg om avonden en weekenden te werken

Over de functie
De kassa afdeling bestaat uit zo’n 70 medewerkers, drie teamleiders en één manager en is onderdeel van de afdeling Klantenservice binnen IKEA Delft.

Het doel van de afdeling is om onze klanten een positieve kassa ervaring te geven door ervoor te zorgen dat het afrekenen efficient, accuraat, vriendelijk en vertrouwelijke verloopt, op een manier die tegelijkertijd effectief is voor de winkel. Je optimaliseert, samen met je team, de relatie met de klant om de tevredenheid te vergroten. Een leuke en positieve winkelervaring is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat klanten terugkomen en opnieuw bij ons willen winkelen.

Voor deze afdeling, zijn we op zoek naar een teamleider. In deze rol draag je bij aan een snel een efficient check-out process voor onze klanten.Als teamleider leef je de IKEA waarden na en zorg je voor een sterke IKEA cultuur in het team die collega’s inspireert om doelen te bereiken voor de winkel. Je verantwoordelijkheden zijn o.a.

 • het beleid rondom de wachtrij en wachttijden in de gaten houden en hier zonodig actie op ondernemen
 • Zorgdragen voor een veilige kassa omgeving, voor zowel de klant als de medewerker
 • de dagelijkse gang van zaken van jouw team (15 tot 20 medewerkers), zo zorg je voor een juiste bezetting op de afdeling en houd je je bezig met het aannemen en inwerken van nieuwe medewerkers. Je voert functioneringsgesprekken, begeleidt zieke medewerkers en coacht je team daar waar nodig.

Als teamleider ben je onderdeel van het Klantenservice-management team en ben je zo’n 2 a 3 keer in de week dagverantwoordelijke voor de hele afdeling. Dit betekent dat je op de vloer aanwezig bent en beslissingen neemt in situaties waar de medewerkers er zelf niet uitkomen.  

Over ons
IKEA is een van de meest succesvolle merken op het gebied van woninginrichting ter wereld. Wij zijn een bedrijf met sterke waarden en met een passie voor het leven thuis. Het is onze visie om een beter dagelijks bestaan te creëren voor zoveel mogelijk mensen.

IKEA woonwarenhuizen bieden bijna 10.000 betaalbare producten en woonoplossingen. Het IKEA woonwarenhuis in Delft ligt heel centraal en is goed bereikbaar vanuit Den Haag en Rotterdam. IKEA Delft is onderdeel van Inter IKEA Systems B.V., de eigenaar van het IKEA concept en de wereldwijde franchisegever van IKEA. (Kijk voor meer informatie op http://franchisor.ikea.com/)

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met BRIEF en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Beschikbaarheid
Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Loopbaanmogelijkhden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

Privacybeleid