Verkoopmedewerker (m/v), IKEA Delft, 12 uur/week

  • Delft, Nederland
  • Deeltijds

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een (bij)baan voor 12 uur in de week, heb je een grote interesse in woninginrichting en heb je goed commercieel inzicht? Kom dan solliciteren bij IKEA Delft.

IKEA Delft heeft momenteel vacatures openstaan op verchillende sales afdelingen in de winkel.

Over de baan
De afdeling sales bij IKEA Delft bestaat uit Furniture Sales / Showroom (1e verdieping) en Market Hall Sales (begane grond). Wij hebben op dit moment vacatures op beide afdelingen voor 12 uur per week. 

Over het werk dat je gaat doen
Als medewerker Sales ben je een van de belangrijkste IKEA contactpersonen voor onze klanten. Je ziet klanten al voordat ze jou zien, je helpt ze vriendelijk en adviseert hen in passende woonoplossingen. Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor het juiste product kiezen en je hun verwachtingen overtreft. 

Over jou
Als medewerker Sales bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. Elke dag is anders. Daarnaast ben je;

  • klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en voelt goed aan hoe een klant benaderd moet worden
  • een verkooptalent met commercieel inzicht
  • proactief en een echte aanpakker
  • een team player
  • vloeiend in het Nederlands en kun je je ook goed redden in het Engels
  • initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
  • computervaardig, we werken binnen IKEA met verschillende systemen voor o.a. het aanmaken van verkooporders.


Wij zijn op zoek naar medewerkers die 12 uur per week willen werken. Dit betekent dat je vaak één avond en één weekenddag werkt. Je mag 1 vaste dag opgeven tussen maandag en donderdag waarop je nooit ingepland kunt worden en je krijgt 4 weken van te voren je rooster.

Wat kun je van IKEA verwachten?
Naast een bruto uurloon van €11,87 per uur (LET OP, ben je nog géén 21? Dan verdien je bij ons het jeugdloon), zijn er leuke extra's zoals toeslagen voor de weekenden en avonden, een 13e maand, reiskostenvergoeding en 15% korting op je winkel aankopen. Je wordt onderdeel van heel gezellige winkel met meer dan 750 collega's, met elkaar werken we hard maar zorgen we ook voor een goede sfeer en gezelligheid.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met BRIEF en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 
Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel. 
Wil je meer weten over deze vacature? Bel of app dan met onze recruiter, Laura via 06-50157594.

Beschikbaarheid
Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Loopbaan mogelijkheden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

IKEA  is een van de meest succesvolle merken op het gebied van woninginrichting ter wereld. Wij zijn een bedrijf met sterke waarden en met een passie voor het leven thuis. Het is onze visie om een beter dagelijks bestaan te creëren voor zoveel mogelijk mensen.
IKEA woonwarenhuizen bieden bijna 10.000 betaalbare producten en woonoplossingen. 
Het IKEA woonwarenhuis in Delft is onderdeel van Inter IKEA Systems B.V., de eigenaar van het IKEA concept en de wereldwijde franchisegever van IKEA. 

De winkel in Delft is goed bereikbaar vanuit omliggende steden zoals Rotterdam en Den Haag.

Privacybeleid