Medewerker Customer Relations, "Smaland", IKEA Delft (12-33 uur/week)

  • Delft, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

IKEA is een van de meest succesvolle merken op het gebied van woninginrichting ter wereld. Wij zijn een bedrijf met sterke waarden en met een passie voor het leven thuis. Het is onze visie om een beter dagelijks bestaan te creëren voor zoveel mogelijk mensen.
IKEA woonwarenhuizen bieden bijna 10.000 betaalbare producten en woonoplossingen. Inmiddels zijn er  456 IKEA winkels verspreid over 61 landen wereldwijd. Het IKEA woonwarenhuis in Delft is onderdeel van Inter IKEA Systems B.V., de eigenaar van het IKEA concept en de wereldwijde franchisegever van IKEA. (Kijk voor meer informatie op http://franchisor.ikea.com/).

Functieomschrijving

Je ziet dingen een beetje anders. Wij ook. Bij IKEA vinden we dat we op ons best zijn wanneer we ook onszelf kunnen zijn. Wij vinden dat je waarden belangrijker zijn dan je cv. Kom samen met ons de dingen een beetje anders zien. 

IKEA Delft is het hele jaar open voor klanten van 10 uur 's ochtends tot 21 uur 's avonds. Daarom is beschikbaarheid een harde eis, en we zijn opzoek naar collega's die flexibel ingezet kunnen worden gedurende de hele week, vooral 's avonds en in het weekend.

Wij zijn op zoek naar medewerkers die 12 tot 33 uur per week willen werken. Je wordt 3 keer per week ingepland in shift. Doordeweeks tussen 08.00 en 21.15 uur ’s avonds, op zaterdag tussen 09.00 - 21.15 uur en op zondag tussen 09.00 - 18.15 uur. Verwacht dat je veel ingeroosterd wordt in de weekenden (je hebt recht op 1 vrij weekend per 4 weken). Je mag 1 vaste dag opgeven tussen maandag en donderdag waarop je nooit ingepland kunt worden en je krijgt 4 weken van te voren je rooster.

Over de baan
IKEA Delft zoekt nieuwe collega's om het Customer Relations team te versterken. Op dit moment zoeken wij nieuwe collega’s voor de afdelingen "Smaland" (speelruimte onder toezicht voor kinderen) en Greeter binnen ons Shopping Experience team.

Over het werk dat jij gaat doen
Met jouw servicegerichte instelling blijf jij altijd vriendelijk en weet jij de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Jij werkt als Greeter of in "Smaland". Als Greeter heb je direct contact met onze klanten en heet je hen welkom in de winkel en beantwoord je eventuele vragen. In "Smaland", waar klanten hun kinderen (onze toekomstige klanten) kunnen laten spelen tijdens het winkelen, werk jij met passie en plezier met de kinderen.

Tijdens de schoolvakanties worden extra activiteiten, zoals knutselen en speurtochten, georganiseerd voor de kinderen. Hier zal je ook een deel van uitmaken.

Zodra je bent ingewerkt op je eigen afdeling, wordt je opgeleid om op andere afdelingen van Customer Relations te werken. Zo kunnen we de wachttijden verminderen en klantverwachtingen overtreffen.

Functie-eisen

Jij bent klantgericht en een echte aanpakker, die zich elke dag tot het uiterste wil inzetten om onze klanten een geweldige winkelervaring te bezorgen. Als medewerker Customer Relations bij IKEA Delft moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. Daarnaast vind je het geen probleem om fysiek werk te verrichten. Verder ben je:

  • een team player die het leuk vindt om met kinderen te werken
  • communicatief sterk en benadert klanten pro-actief
  • vloeiend in het Nederlands en beheerst de Engelse taal goed
  • flexibel inzetbaar, ook s' avonds en in de weekenden. Tijdens de vakantieperiodes zien we graag dat je bereid bent om extra te werken
  • initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
  • stressbestendig en gewend om in een hectische (retail) omgeving te werken.
  • welwillend om in te vallen op een andere afdeling als het nodig is.

Aanvullende informatie

GEÏNTERESEERD?
Solliciteer dan met BRIEF en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel

VOG
Een vereiste voor het werken in Smaland is het hebben van een Verklaring Omtrent Goed gedrag. Na een succesvol 1e gesprek zal deze moeten worden aangevraagd.

BESCHIKBAARHEID
Bij IKEA staat de klant centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

LOOPBAAN MOGELIJKHEDEN
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een eventuele loopbaan na je studie in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn.

Privacybeleid