Medewerker klantenservice, IKEA Delft, 24 -33 uur/week

  • Delft, Nederland
  • Voltijds

Functieomschrijving

Ben jij graag in contact met klanten, houd je het hoofd koel op durkke dagen en zoek je een baan waarin je voor de klant het verschil kunt maken? De IKEA Delft winkel is op zoek naar nieuwe collega’s voor het Customer Relations team die minimaal 24 uur kunnen werken.

Over de afdeling
De afdeling Customer Relations heeft als doel een optimale serviceverlening aan onze klant te bieden. Het is de afdeling waarmee onze klanten direct bij binnenkomst in de winkel contact hebben (greeters, Smaland), gedurende het winkelen (gele tassen, boodschappenlijstjes, potloden, winkelkarren, schone toiletten), bij het afrekenen (kassa) en bij het ophalen, retourneren of laten verzenden van artikelen (klantenservice, goederenafgifte, transport).

Over de functie
Specifiek zoeken wij nieuwe collega’s voor klantenservice, zowel aan de balie als op backoffice afdeling. Als medewerker klantenservice werk je aan de balie of behandel je inkomend e-mail en telefoonverkeer met inhoudelijke vragen over onze producten, services en de garantie hiervan. Iedere klant is anders en heeft andere vragen. Je bent in staat om klanten te voorzien van de juiste informatie en biedt advies en oplossingen op maat. 

Over jou
Jij wordt blij van onze producten en van het contact met onze klanten. Met jouw  servicegerichte instelling blijf jij altijd vriendelijk en weet jij de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daarnaast heb je:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Nog geen vakantie gepland in juli en augustus en ben je flexibel inzetbaar
  • Ervaring of affiniteit met administratieve werkzaamheden 
  • Inlevingsvermogen en bent stressbestendig
  • Het vermogen om snel te schakelen tussen werkzaamheden en je zoekt graag de samenwerking met je collega’s

Wat kun je van IKEA verwachten
Het salaris voor deze functie is €11,87 bruto per uur. Let op, ben je nog geen 21? Dan hanteren wij het jeugdloon. Daarnaast bieden wij een 13e maand, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Ook krijg je als medewerker 15% korting op je winkel aankopen.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Heb je vragen over de functie? Bel of app dan met onze recruiter Laura via 06-50157594.

Beschikbaarheid
Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Loopbaanmogelijkheden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren.

Je ziet dingen een beetje anders. Wij ook. Bij IKEA vinden we dat we op ons best zijn wanneer we ook onszelf kunnen zijn. Wij vinden dat je waarden belangrijker zijn dan je CV. Kom samen met ons de dingen een beetje anders zien.

Privacybeleid