Vakantiewerk, IKEA Delft, 24 uur per week

 • Delft, Nederland
 • Deeltijds

Functieomschrijving

Ben jij deze zomer opzoek naar vakantiewerk en ben je de hele zomervakantie beschikbaar? (19 juli t/m 31 augustus) Of in ieder geval de hele maand augustus?

Wij zoeken bij IKEA Delft vakantiekrachten voor verschillende afdelingen.

Deze vakantiebaan is voor 24 uur per week en laat dus nog voldoende tijd over voor andere leuke activiteiten in de zomer. Je werktijden zijn afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken. De werkuren kunnen plaatsvinden tussen 05:00 in de ochtend en 01:00 in de nacht. Ook wordt er in het weekend gewerkt. 

Goed om te weten: als je werkt in de vroege ochtend, in de avond of tijdens het weekend ontvang je toeslagen van 50% tot 100% bovenop je salaris.

Tijdens het introductietraject leer je meer over IKEA en onze producten. Zodat je onze klanten kan helpen en kan bijdragen aan de winkelervaring van de klant.

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht zorg je dat de afdeling waar jij staat netjes, bijgevuld en voorzien is van prijzen. Je helpt de klanten met verschillende vragen over het assortiment en de winkel. Ook help je met logistieke taken, zoals orders verzamelen of uitgeven aan de klant. Je bent dus actief bezig met de producten, maar ook met de klant.

Wat kan jij van IKEA verwachten?

 • Een gezellig team met leuke collega’s.
 • Een online introductiedag en begeleiding van een buddy om te zorgen voor een goede start.
 • Naast een bruto uurloon van minimaal € 10,89,- (LET OP, ben je nog geen 21 jaar, dan verdien je het jeugdloon) ontvang je leuke extra’s zoals toeslagen op vroege ochtenden, avonden en weekenden die kunnen oplopen tot wel 100%. 

Wie ben jij?
In de weken dat veel van onze medewerkers op vakantie zijn, moeten we kunnen vertrouwen op jouw capaciteiten en inzet.

 • Je bent gemotiveerd en houdt van aanpakken.
 • Je hebt een open houding en ook tijdens drukke momenten blijf jij altijd vriendelijk.
 • Je snapt dat het bij IKEA vaak heel druk en hectisch is en dat het werk ook lichamelijk flink inspannend kan zijn. 
 • Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid. Zowel naar je collega's als naar de klant.
 • Je bent minimaal 17 jaar (i.v.m. werktijden en kassawerk), voor onze logistieke afdeling geldt een minimum leeftijd van 18 jaar (i.v.m. arbeidstijdenwet) en voor deze afdeling is eigen vervoer noodzakelijk omdat OV in de vroege ochtend of late avond niet toegankelijk is.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent flexibel inzetbaar; in de ochtend, middag en avond, maar ook in het weekend.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren. Onze winkel in Delft is goed bereikbaar vanuit omliggende steden zoals Rotterdam, Den Haag en Leiden.

Interesse?
Zin om deze zomer bij IKEA Delft aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu op deze vakantiebaan met jouw CV en motivatie. Sollicitaties zonder brief en/of CV kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Indien je vakantieplannen hebt, geef dit dan aan in je brief. 

Selectieprocedure
Ben je door de 1e selectie heen gekomen? Dan nodigen we je uit voor ons online recruitment event begin juni. Tijdens dit event leer je meer over het werken bij IKEA en kan je in een gesprek met één van onze teamleiders al je vragen stellen. Je hoort binnen enkele dagen na het recruitmentevent of je wordt aangenomen.

Ben je helaas niet door de 1e selectie heen gekomen? Ook dan krijg je bericht.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Privacybeleid