Kassamedewerker (m/v), IKEA Delft, 12 - 24 uur/week

  • Delft, Nederland
  • Deeltijds

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan voor 12 of 24 uur per week, werk je graag met klanten en heb je een passie voor woninginrichting? Dan is IKEA Delft op zoek naar jou.

Over de baan
IKEA Delft zoekt nieuwe kassamedewerkers (m/v) om het Customer Relations team te versterken. De afdeling heeft als doel een optimale serviceverlening aan onze klanten te bieden. In jouw rol motiveer jij onze klanten om vaker bij ons te winkelen, omdat zij weten dat wij aan de eisen voor een onvergetelijke winkelervaring kunnen voldoen en daarmee hun bezoek waarde heeft: elke klant telt. 

Over het werk dat jij gaat doen
Als kassa medewerker werk jij bij de kassa of bij de self-scan kassa's. Je ondersteunt de klanten met het afrekenen van hun aankopen en je doet dit met een servicegerichte instelling. Je blijft altijd vriendelijk en je weet de verwachtingen onze klanten te overtreffen. Jij bent vaak de laatste medewerker die de klant ziet, en daarom is een glimlach en goede service altijd belangrijk, ook als het heel druk is. 

Over jou
Jij bent een aanpakker met passie voor serviceverlening, die zich elke dag tot het uiterste wil inzetten om onze klanten een geweldige winkelervaring te bezorgen.  Als kassa medewerker bij IKEA Delft moet je kunnen werken in een  drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. 
Daarnaast ben je: 

  • enthousiast, klantgericht en een echte aanpakker 
  • je ervan bewust dat het werk ook lichamelijk flink inspannend kan zijn 
  • ondernemend, initiatiefrijk en verantwoordelijk, zowel naar je collega's als naar de klant 
  • communicatief sterk en benader je klanten pro-actief 
  • vloeiend in het Nederlands en je berijpt voldoende Engels om internationale klanten te kunnen helpen 
  • flexibel inzetbaar, ook s' avonds en in de weekenden. Tijdens de vakantieperiodes zien we graag dat je bereid bent om extra te werken. 

Over IKEA
IKEA Delft is het hele jaar open voor klanten van 10 uur 's ochtends tot 21 uur ’s avonds, daarom zijn wij op zoek naar collega's die flexibel ingezet kunnen worden gedurende de hele week, op avonden en in het weekend voor 12 of 24 uur per week. 

Roostering gebeurt op basis van jouw eigen beschikbaarheid en vindt plaats Maandag t/m Zaterdag tussen 9:30 en 22:00 uur en op zondag tussen 9:30 en 19:00 uur. Een pilot met betrekking tot roostering is in het eerste jaar van toepassing, dit houdt in dat je zelf verantwoordelijkheid neemt over jouw eigen rooster en deze vormgeeft samen met je collega’s. 

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

De startdatum voor deze functie is 1 juli 2021.
Naast een goed basissalaris, krijg je ook toeslagen voor de uren in de avonden en het weekend, dit kan oplopen tot 200%. Daarnaast hebben we bij IKEA een 13e maand, 27 vakantiedagen (op basis van full-time employment), een goede pensioenregeling en flexible werktijden.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Heb je vragen over de functie? Bel of app dan met onze recruiter Laura via 06-50157594.

 

Privacybeleid