HR Administratör, IKEA Industry Älmhult

  • Älmhult, Sverige
  • Heltid

Jobbeskrivning

IKEA har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.
IKEA Industry Älmhult AB bidrar till IKEA familjen med ca 275 medarbetare som årligen tillverkar ca 7,5 miljoner lackerade köksfronter. Vi har en modern automatiserad produktion i Älmhult där Lean genomsyrar allt vi gör.

Har du en passion för att jobba med människor och organisation? Är du en person med hög integritet och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA?
Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

En dag i livet med oss!
På IKEA Industry Älmhult kommer du att fungera både som strategisk samarbetspartner och operativt stöd till verksamheten. Ditt arbetsområde är brett och omfattar flera delar av HR- processerna men ditt fokusområde ligger inom lön och  administration. Du ingår i HR avdelningen som idag består av två medarbetare med fokus att bli den mest attraktiva arbetsplatsen i vår region. 

Som HR Administratör kommer du att självständigt arbeta med vår löneprocess och den administration som hänger ihop med löner; från löneberedning till utbetalning av lön till våra 275 medarbetare. Vi arbetar med lönesystemet Visma Agda. I tjänsten ingår också att arbeta med övriga HR uppgifter såsom löpande support till chefer och medarbetare, rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt och kompetensutveckling. Vi jobbar kontinuerligt med att förnya och förbättra rutiner och processer vilket du kommer att vara delaktig i! 

Så vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha hög servicekänsla och vara skicklig på att bygga relationer med andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, du strukturerar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du är genuint intresserad av att arbeta med administration och lön samtidigt som din nyfikenhet på människor gör att du vill vara med och utveckla övriga delar på HR. Vi kommer att lägga stor vikt vid vem du är och vid ditt intresse för att jobba utvecklande med HR för hela organisationen! 

Övriga kvalifikationer:
•    Akademisk examen inom HR eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
•    Några års erfarenhet av arbete som HR / löneadministratör. 
•    Erfarenhet av IT-stöd inom HR och goda kunskaper i Officepaketet.
•    Goda kunskaper om HR relaterad lagstiftning.
•    Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska.

Har du frågor om tjänsten kontakta HR Chef Maria Forsblom, +46 729 820 371. 

Sista dagen för ansökan är den 11 juni. Vi ser fram emot din ansökan!

Integritetspolicy