Redovisningsekonom

  • Hultsfred, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

IKEA har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.

IKEA Industry Hultsfred AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 280 medarbetare där hälften arbetar med tillverkning av spånskivor inom division Boards och där andra hälften arbetar med tillverkning av PAX garderober och Komplement hyllplan inom division Flatline.

Jobbeskrivning

Har du en gymnasial utbildning inom ekonomi, ett par års arbetserfarenhet inom redovisning? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

En dag i livet med oss!

På IKEA Industry Hultsfred har vi två produktionsprocesser, en för tillverkning av spånskivor och den andra för vidareförädling av spånskivor till möbler i form av PAX garderober och KOMPLEMENT hyllplan till IKEA.

Du kommer att jobba med företagets ankommande fakturor, inkommande betalningar och vara delaktig i månadsbokslut samt årsbokslut mm. Tidigare erfarenhet från större koncern är meriterande och likaså erfarenhet från något av de större affärssystemen. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Kravspecifikation

Så vem är du?

Vi söker dig som är lösningsorienterad, tar initiativ och är skicklig på att slutföra dina arbetsuppgifter enligt uppsatta deadlines. Vi ser att du trivs med att driva ditt arbete framåt och har god förmåga att kombinera din effektivitet med din noggrannhet. Vidare är du en driven teamplayer som tillsammans med dina kollegor ständigt förbättrar och effektiviserar i vardagen.

För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror på ett ledarskap genom det goda exemplet, har en hög egen drivkraft till att ständigt utvecklas så att vi imorgon är något bättre än vad vi är idag.

Sista ansökningsdag är 20 maj.

Integritetspolicy