HR Koordinator

  • Hultsfred, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

IKEA har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.

IKEA Industry Hultsfred AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 280 medarbetare där hälften arbetar med tillverkning av spånskivor inom division Boards och där andra hälften arbetar med tillverkning av PAX garderober och Komplement hyllplan inom division Flatline.

Jobbeskrivning

Har du en passion för att jobba med människor och organisation? Är du en person med hög integritet och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

En dag i livet med oss! 

På IKEA Industry Hultsfred kommer du att fungera både som strategisk samarbetspartner och operativt stöd till verksamheten. Ditt arbetsområde är brett och omfattar flera delar av HR- processerna men ditt fokusområde ligger inom lön, rehabilitering och administration. Du ingår i HR avdelningen som idag består av tre medarbetare med fokus att bli den mest attraktiva arbetsplatsen i vår region.

Kravspecifikation

Så vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du ha hög servicekänsla och vara skicklig på att bygga relationer med andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, du strukturerar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du är intresserad av att arbeta med administration och lön samtidigt som du är genuint nyfiken och känner passion för att arbeta med människor som gör att du vill vara med att utveckla övriga delar inom HR. Vi kommer att lägga stor vikt vid vem du är och vid ditt intresse för att jobba utvecklande med HR för hela organisationen!

Din profil:

• Har en akademisk examen inom personalområdet eller motsvarade utbildning 

• Kunskap om HR relaterad lagstiftning

• Meriterande är erfarenhet av att ha arbetat med löneunderlag eller erfarenhet från arbete inom ekonomi.

• God kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Din ansökan skickar du senast den 20 maj,

Integritetspolicy