Source Planner

  • Hultsfred, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

IKEA har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.

IKEA Industry Hultsfred AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 280 medarbetare där hälften arbetar med tillverkning av spånskivor inom division Boards och där andra hälften arbetar med tillverkning av PAX garderober och Komplement hyllplan inom division Flatline.

Jobbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta med materialförsörjning och logistikflöden och är redo för nästa steg i din karriär? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom producerande verksamhet? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

En dag i livet med oss!

Du kommer vara involverad i hela värdekedjan från timmer till färdiga möbler, med leveransplanering och avrop av råmaterial. Säkerställa lagersaldonivåer och ansvara för inventering, vara sammanhållande mellan IKEA Transport och våra transportörer för att uppnå mest optimala transportlösningar. I rollen som Source Planner samarbetar du tvärfunktionellt med alla avdelningar inom hela flödet även många externa kontakter ingår också i tjänsten.

Kravspecifikation

Så vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av materialförsörjning och logistikflöden. Vana av att jobba i affärssystem, samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas som Source Planner hos oss måste du ha lätt för att skapa relationer, har en god analytisk förmåga för att kunna se samband. Du stimuleras av eget ansvar, har en hög problemlösningsförmåga, är noggrann och uppmärksam på detaljer samt har god systemvana.

För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror på ett ledarskap genom det goda exemplet, har en hög egen drivkraft till att ständigt utvecklas så att vi imorgon är något bättre än vad vi är idag.

Din ansökan skickar du senast den 20 maj

Integritetspolicy