Produktionsoperatör

  • Hultsfred, Sweden
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Produktionsoperatör, IKEA Industry Hultsfred AB, Division Boards
Heltid på 5-skift

Du ser saker lite annorlunda, det gör vi också. Vi tror på att dina värderingar är viktigare än vad ditt CV är. Vi erbjuder positioner som kommer att utmana dina förmågor och låta dig växa. Välkommen att se saker lite annorlunda tillsammans med oss!
 
Har du ett teknikintresse? Gillar du att arbeta i team? Vill du vara del av något stort? Då letar IKEA Industry Hultsfred efter dig!

Jobbeskrivning

Om jobbet

IKEA erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett växande företag med en bärande affärsidé. Du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete, och att arbeta i en internationell miljö där människan och gemenskapen är centrala värden.

Som operatör i produktionen på IKEA Industry Hultsfred, Division Boards, får du chansen att vara med i första steget i att uppfylla människors behov och drömmar om ett fantastiskt hem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara:

  • Övervakning och optimering av PLC-styrda maskiner
  • Truckkörning vid packetering och till lager
  • Utföra dagligt och förebyggande underhåll på all utrustning enligt fastställda rutiner
  • Utföra kvalitetskontroller enligt fastställda rutiner
  • Delta och driva utvecklingsarbete inom processområdet där samarbete och teamarbete är nyckelbegrepp
  • Arbete med ordning och reda på arbetsplatsen

I tjänsten som produktionsoperatör ingår också övriga förekommande arbetsuppgifter inom produktionsavdelningen.

Kravspecifikation

Om dig
För att trivas i tjänsten så bör du vara öppen för förbättringar, med en vilja att ständigt utvecklas. Som person gillar du problemlösning och utmanar etablerade mönster när du själv har ett bättre förslag. Du är prestigelös, öppen och rättfram i samarbete med andra. Som medarbetare hos oss deltar alla aktivt i utvecklingen av den egna organisationen där teamarbete är ett nyckelbegrepp. En självklarhet för oss är att du har ambitionen att göra ett bra jobb och att du har en vilja att ta ansvar.

Som operatörer ska du ha gymnasieutbildning, gärna med teknisk/processteknisk/mekanisk inriktning eller annan erfarenhet från såg/trä- eller processindustri som bedöms likvärdigt. Som operatör har du truckkort samt körvana. En fördel är om du även har lastmaskinskort. Goda kunskaper i engelska samt att kunna hantera de vanligaste Office-programmen är meriterande.

För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror att du alltid är på väg framåt och vill hitta nya lösningar. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm omkring dig.

Ytterligare information

ÖVRIG INFORMATION

Tänk på att urval sker löpande och rekryteringen stängs när vi har hittat rätt kandidater. Därför uppmanar vi dig att ta chansen att söka redan idag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Sista ansökningsdag är söndag 6 december.
 
Vi vill gärna att du skickar in ett CV, ett personligt brev.
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Produktionschef Mindaugas Lukosius, +46 (0) 495-75 50 70. Facklig företrädare GS: Erik Bouvin +46 (0)495-75 62 00.

ATT VÄXA TILLSAMMANS

Om du vill vara en del av något stort, kan detta vara rätt utmaning för just dig. Vi ser fram emot din ansökan!
 
IKEAs grundare Ingvar Kamprad har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem. Men detta visste du kanske redan? Att du hittat hit är en bra start!
 
IKEA Industry Hultsfred AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 280 medarbetare där hälften arbetar med tillverkning av spånskivor i division Boards och där andra hälften, division Flatline, arbetar med tillverkning av PAX garderober. I ditt dagliga arbete så kommer du arbeta nära dina övriga medarbetare för att tillverka grundmaterialet till flera av IKEAs eftertraktade produkter som möjliggör en bättre vardag för de många människorna.

Integritetspolicy