Medewerker klantenservice, IKEA Delft (12 uur per week)

 • Delft, Netherlands
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Al meer dan 75 jaar werkt IKEA aan een beter dagelijks leven voor zo veel mogelijk mensen. We helpen met kleine dingen en we beantwoorden behoeften voor het leven thuis door woonproducten te ontwerpen die mooi, functioneel, duurzaam en betaalbaar zijn. Dit doen we omdat we geloven dat de meeste mensen niet alleen graag mooie dingen hebben. Ze hebben ook behoefte aan functionaliteit en respecteren de planeet.

Functieomschrijving

De IKEA Delft winkel is op zoek naar nieuwe collega’s voor de klantenservice.

De afdeling Customer Relations (klantenservice) heeft als doel een optimale serviceverlening aan onze klant te bieden. Het is de afdeling waarmee onze klanten direct bij binnenkomst in de winkel contact hebben, gedurende het winkelen (gele mandjes, winkelkarren, schone toiletten), bij het afrekenen (kassa) en bij het ophalen, retourneren of laten verzenden van artikelen (klantenservice, goederenafgifte, transport).

Specifiek zoeken wij nieuwe collega’s voor klantenservice, zowel aan de balie als op backoffice afdeling. Als medewerker klantenservice werk je aan de balie of behandel je inkomend e-mail en telefoonverkeer met inhoudelijke vragen over onze producten, services en de garantie hiervan. Iedere klant is anders en heeft andere vragen. Je bent in staat om klanten te voorzien van de juiste informatie en biedt advies en oplossingen op maat.

Functie-eisen

Jij wordt blij van onze producten en van het contact met onze klanten. Met jouw sterke communicatieve eigenschappen en servicegerichte instelling blijf jij altijd vriendelijk en weet jij de verwachtingen van onze klanten te overtreffen! Klantenservice ervaring is een pré.

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigeheden
 • Je bent flexibel inzetbaar (inclusief avonden en weekenden)
 • Je hebt ervaring- of affiniteit met administratieve werkzaamheden 
 • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en je bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen
 • Je hebt inlevingsvermogen en bent stressbestendig
 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed  Hebt het vermogen om snel te schakelen tussen werkzaamheden en je zoekt graag de samenwerking met je collega’s
 • Je vindt het leuk om bij de afdeling Customer Relations binnen de verschillende deelgebieden ingezet te worden

Wat kan jij van IKEA verwachten?

 • Een gezellig team met leuke collega’s
 • Een leuke baan voor 12 uur in de week
 • We vragen beschikbaarheid voor 6 dagen in de week. Je kunt één blokdag aangeven (tussen maandag en donderdag) waarom je nooit ingeroosterd wordt. De overige dagen kun je dus wel ingeroosterd worden, het rooster is 4 weken van te voren bekend.
 • Naast een bruto uurloon van € 11,87(Let op! Ben je nog geen 21? Dan hanteren wij het jeugdloon (18 jaar: € 6,23   19 jaar: € 7,12   20 jaar: € 9,27) ontvang je leuke extra’s zoals toeslagen op vroege ochtenden, avonden en weekenden die kunnen oplopen tot wel 100% en een 13e maand.

Aanvullende informatie

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Solliciteren kan tot 24 november.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter, Laura via 015-2153869

Beschikbaarheid

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Loopbaan mogelijkheden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

Privacybeleid