Industrielektriker IKEA Industry Älmhult, 2-skift

  • Älmhult, Sweden
  • Heltid

Jobbeskrivning

IKEA Industry Älmhult AB ingår i IKEAs industrigrupp som är världens största producent av trämöbler och en integrerad del i IKEA koncernen. IKEA Industry har 40 produktionsenheter i 8 länder med ca 18 500 medarbetare. IKEA Industry Älmhult AB tillverkar årligen ca 7,5 miljoner lackerade köksfronter. Vi har en modern, automatiserad produktion i Älmhult där Lean genomsyrar allt vi gör.

Du ser saker lite annorlunda. Det gör vi med. På IKEA tror vi på ett ledarskap genom det goda exemplet där du får arbeta med frihet under ansvar och där du inspireras till att upptäcka det bästa hos dig själv. Kom och se saker lite annorlunda med oss.

Om jobbet

Vi söker industrielektriker till vår underhållsavdelning i Älmhult. Som industrielektriker arbetar du med avhjälpande och förebyggande underhåll samt förbättringar i vår moderna maskinpark. Du arbetar på ett producerande företag där teknisk kunskap är en viktig del av arbetet.

Du arbetar 2-skift och går under kollektivavtalet Träindustriavtalet med GS som facklig organisation. 

Om dig

Vi tror att du är en teknisk problemlösare som är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Dina värderingar stämmer överens med oss på IKEA där du agerar ödmjukt och är med och skapar gemenskap och entusiasm.

Kvalifikationer

  • dokumenterad erfarenhet med produktionsutrustning
  • grundläggande el/automationsutbildning
  • grundläggande kunskaper i mekanik/pneumatik
  • kunskap inom robotteknik (ABB/Kuka meriterande)
  • felsökning i PLC (Omron/Siemens meriterande)
  • goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

 

IKEA erbjuder dig möjlighet att växa i ett företag med en bärande affärsidé. Du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete och att arbeta i en miljö där människan och gemenskapen är centrala värden.

Har du frågor angående tjänsten kontakta Underhållsledare Daniel Lindvall, 0734 232 966. För facklig information kontakta Lars-Göran Gustafsson, 0738 456 796.

Tänk på att urval sker löpande och rekryteringen stängs när vi har hittat rätt kandidat. Därför uppmanar vi dig att ta chansen att söka redan idag, dock senast den 31 augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Integritetspolicy