IKEA Museum Co-worker KÖKET

  • Älmhult, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

IKEA Museum är berättelsen om IKEA. I dåtid, nutid och framtid. Vi är ca 60 medarbetare som alla dagar i veckan möter våra museumbesökare för att dela med oss av dessa berättelser — och vi har ca 200 000 besökare om året! Vill du hjälpa oss att inspirera och skapa bästa möjliga besöksupplevelse när hela världen kommer till Älmhult?

IKEA Museum är ett kreativt och framåtblickande museum. Vi jobbar ständigt med att hitta nya sätt att nå ut till de många människorna och nya sätt att jobba tillsammans med världen runt oss. Tillsammans med dig vill vi göra IKEA Museum till en inspirerande plats där de många människorna kan mötas, ta del av kunskap och interagera med varandra!

Jobbeskrivning

Våra värderingar, medarbetare och kultur har gjort IKEA till en av Sveriges mest intressanta och populära arbetsplatser. Nu söker vi dig som vill vara med på IKEA Museums fortsatta resa.

Vårt team i restaurangen består av 20 medarbetare med olika erfarenheter och bakgrund som tillsammans möter våra besökare med stort engagemang och kompetens. I vår restaurang KÖKET avnjuter våra besökare en fika, lunch eller middag i samband med besöket. Förutom våra varma rätter utvecklar och producerar vi ett brett sortiment av bakverk, rawfood, sallader, juicer, smoothies mm. Vi strävar efter att i så utsträcknings som möjligt använda oss av ekologiska och lokalproducerade råvaror.

Som en del av teamet i restaurangen hjälper du besökare med beställningar, serverar varm och kall mat och ser till att restaurangen är i toppskick. Du är en lagspelare och har en passion för matupplevelser.

Kravspecifikation

Vi söker dig som är nyfiken och kreativ, och som älskar att möta våra besökare! Du inspireras av att arbeta i en miljö med högt tempo och hög energi. Du har ett öga för vad som behöver göras och tar egna initiativ till att få saker gjorda.  Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangverksamhet eller motsvarande.

Du är nyfiken på att hitta nya, bättre sätt att göra saker på, och du har förmågan att lösa problem som uppstår i vardagen. Självklart delar du vår passion för IKEAs historia, kultur och värderingar!

Vi förväntar oss att du pratar både svenska samt engelska obehindrat och det är meriterande om du behärskar något ytterligare språk. Du är också van att hantera datorer. Du måste vara över 18 år.

Ytterligare information

Tjänsten är på 100%, och tillsvidare. Arbetsuppgifter är främst i, och till viss del ansvar för, kallköket och kassan, IKEA Museum har öppet dagtid, kvällar och helger, och schemat kommer att variera för att täcka alla museets öppettider.

Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta Team Leader - Café, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan online, senast 28 februari. Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Integritetspolicy