IKEA Museum co-workers

  • Älmhult, Sverige
  • Deltid

Företagsbeskrivning

You see things a little differently. So do we. We put togetherness at the heart of everything we do. Come see things a little differently with us.

IKEA Museum är berättelsen om IKEA. I dåtid, nutid och framtid. Vi är ca 70 medarbetare som alla dagar i veckan möter våra museumbesökare för att dela med oss av dessa berättelser — och vi har ca 200 000 besökare om året!

IKEA Museum är ett kreativt och framåtblickande museum. Vi jobbar ständigt med att hitta nya sätt att nå ut till de många människorna och nya sätt att jobba tillsammans med världen runt oss. Tillsammans med dig vill vi göra IKEA Museum till en inspirerande plats där de många människorna kan mötas, ta del av kunskap och interagera med varandra!

Jobbeskrivning

Våra värderingar, medarbetare och kultur har gjort IKEA till en av Sveriges mest intressanta och populära arbetsplatser. Nu söker vi dig som vill vara med på IKEA Museums fortsatta resa.

Vårt team i restaurangen består av 20 medarbetare med olika erfarenheter och bakgrund som tillsammans möter våra besökare med stort engagemang och kompetens. I vår restaurang KÖKET avnjuter våra besökare en fika, lunch eller middag i samband med besöket. Förutom våra varma rätter utvecklar och producerar vi ett brett sortiment av bakverk, rawfood, sallader, juicer, smoothies mm. 

Som en del av teamet i restaurangen hjälper du besökare med beställningar, serverar varm och kall mat och ser till att restaurangen är i toppskick. 

Kravspecifikation

Vi söker dig som är nyfiken och kreativ, och som älskar att möta våra besökare! Du inspireras av att arbeta i en miljö med högt tempo och hög energi. 

Du har ett öga för vad som behöver göras och tar egna initiativ till att få saker gjorda. Du gillar att jobba i ett team tillsammans med kollegor och har en passion för matupplevelser. Har du erfarenhet av restaurangbranschen är det ett plus.

Du är nyfiken på att hitta nya, bättre sätt att göra saker på, och du har förmågan att lösa problem som uppstår i vardagen.

Självklart delar du vår passion för IKEAs historia, kultur och värderingar!

Vi förväntar oss att du pratar både svenska och engelska obehindrat, och det är ett plus om du behärskar något ytterligare språk. Du är också datorvan. Du måste vara över 18 år.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare 21%. Arbetsuppgifter främst i kassan och matsalen. Arbetstiden är förlagd endast till helger.

IKEA Museum har öppet dagtid, kvällar och helger, och schemat kommer att variera för att täcka öppettiderna.

Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta Sara Gustafsson, [email protected], Team Leader – Café.

Vi ser fram emot din ansökan online, senast 6 december. Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Integritetspolicy