Produktionsplanerare

  • Hultsfred, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Om tjänsten

IKEA Industry Hultsfred, division Flatline, tillverkar årligen miljontals garderobsstommar och hyllplan av IKEAs produktserie PAX och KOMPLEMENT i en högt automatiserad produktionsprocess. Nu söker vi dig som har erfarenhet inom produktionsplanering och vill bli en del av vår Supply Chain avdelning. Som Produktionsplanerare kommer du att ansvara för att effektivt styra och optimera produktionsflödet utifrån IKEAs prognoser. I rollen som produktionsplanerare samarbetar du tvärfunktionellt med produktion, inköp, order/distribution och lager, samt ansvarar för kontakten med IKEA, vilket innebär att du behöver ha en god förståelse för hela supply-chain kedjan.

Jobbeskrivning

Om Dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom planering & logistik samt några års erfarenhet av liknande arbete. Vana av att jobba i affärssystem, samt goda kunskaper i svenska och engelska  i både tal och skrift.

För dig som drivs av att utveckla både människor och verksamhet och vet att bästa resultat nås när man arbetar tillsammans är detta din möjlighet. För att lyckas som Produktionsplanerare hos oss måste du ha lätt för att skapa relationer, har en god analytisk förmåga. Du stimuleras av eget ansvar, har en hög problemlösningsförmåga, är noggrann och uppmärksam på detaljer.

För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror på ett ledarskap genom det goda exemplet, har en hög egen drivkraft till att ständigt utvecklas så att vi imorgon är något bättre än vad vi är idag.

 

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta vår Supply Chain chef Anette Strand på tel 0495-75 60 80. Facklig kontaktperson: Cia Stridell, Unionen, 0495-75 61 34. Skicka din ansökan senast den 15 september.

Integritetspolicy