Medewerker Goodsflow, IKEA Delft (12 uur)

  • Delft, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Al meer dan 75 jaar werkt IKEA aan een beter dagelijks leven voor zo veel mogelijk mensen. We helpen met kleine dingen en we beantwoorden behoeften voor het leven thuis door goed ontworpen woonproducten te ontwerpen die mooi, functioneel, duurzaam en betaalbaar zijn. Dit doen we omdat we geloven dat de meeste mensen niet alleen graag mooie dingen hebben. Ze hebben ook nood aan functionaliteit en respecteren hun eigen hulpbronnen en die van de planeet.

IKEA is een van de meest succesvolle merken op het gebied van woninginrichting ter wereld.
Wij zijn een bedrijf met sterke waarden en met een passie voor het leven thuis. Het is onze visie om een beter dagelijks bestaan te creëren voor zoveel mogelijk mensen. 
IKEA woonwarenhuizen bieden bijna 10.000 betaalbare producten en woonoplossingen. Inmiddels zijn er al meer dan 424 IKEA winkels verspreid over 52 landen wereldwijd. Het IKEA woonwarenhuis in Delft is onderdeel van Inter IKEA Systems B.V., de eigenaar van het IKEA concept en de wereldwijde franchisegever van IKEA.

Functieomschrijving

Je ziet dingen een beetje anders. Wij ook. Bij IKEA vinden we dat we op ons best zijn wanneer we ook onszelf kunnen zijn. Wij vinden dat je waarden belangrijker zijn dan je CV. Kom samen met ons de dingen een beetje anders zien.

Het betreft een flexibele functie gemiddeld 12 uur per week.

Over de baan

De afdeling Logistiek bij IKEA Delft bestaat uit de afdelingen Replenishment, Goods IN en Goods OUT. Wij zijn op zoek naar medewerkers Goods Out die gemiddeld 12 uur per week willen werken. Je wordt ongeveer 3 keer per week ingepland, voornamelijk in het weekend en in shifts tussen 07.00 en 23.00 uur ’s avonds. Je krijgt 4 weken van te voren je rooster.  We zijn op zoek naar collega’s die flexibel kunnen worden ingepland over de avonden maandag t/m zondag waarbij je 1 vaste dag tussen maandag en donderdag kunt aangeven waarop je nooit ingepland kunt worden.

Over het werk dat je gaat doen

Als medewerker Goods Flow ben je een van de belangrijkste schakels in het logistieke process van IKEA. Jouw doel is om te zorgen dat de producten beschikbaar zijn voor onze klanten. Je zorgt voor het uitladen, intern transport in de winkel en de bevoorrading van het IKEA woonwarenhuis. Je helpt ook mee met het verzamelen van orders van onze klanten, zowel voor klanten in de winkel als voor klanten thuis.

 

Functie-eisen

Over jou

Als Goodsflow medewerker bij IKEA moet je snel en veilig kunnen werken in een drukke en hectische omgeving. Elke dag is anders. Je bent flexibel en bent bereid om zowel, overdag, in de late avonduren en weekenden te werken. Daarnaast vind je het geen probleem om zwaar fysiek werk te verrichten en ben je:

  • Initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen.

  • Klantvriendelijk en dienstverlenend.

  • In staat om snel en efficiënt te werken maar altijd veilig, samen met je collega’s

  • Vloeiend in het Engels en / of Nederlands.

Extra informatie

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan met BRIEF en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel. 

BESCHIKBAARHEID

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

LOOPBAANMOGELIJKHEDEN
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

Privacybeleid