Medewerker Customer Relations (12 uur/week)

 • Delft, Netherlands
 • Part-time

Job Description

Jij ziet dingen een beetje anders. Wij ook. Bij IKEA vinden we dat we op ons best zijn wanneer we onszelf kunnen zijn. Kom samen met ons de dingen een beetje anders zien.

Over jou

Jij bent een aanpakker met passie voor serviceverlening, die zich elke dag tot het uiterste wil inzetten om onze klanten een geweldige winkelervaring te bezorgen. Als medewerker Customer Relations bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt en waar je veel fysiek werk doet. Elke dag is anders!

Jij:

 • Hebt een passie voor contact met klanten en specifiek voor het werken met kinderen;
 • Bent een teamplayer en vindt dat de klant koning is;
 • Hebt sterke contactuele eigenschappen en benadert klanten pro-actief;
 • Beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed;
 • Hebt sterke contactuele eigenschappen en je bent flexibel inzetbaar (je bent ook bereid om extra te werken in vakantieperiodes);
 • Bent initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen;
 • Bent stressbestendig en gewend om in een hectische (Retail) omgeving te werken, met jouw servicegerichte instelling blijf jij altijd vriendelijk en weet jij de verwachtingen van klanten te overtreffen!
 • Vindt het niet erg om hard te werken en fysiek zwaar werk te verrichten;
 • Vindt het leuk om in de toekomst bij de afdeling Customer Relations binnen de verschillende deelgebieden ingezet te worden.

Over de baan

Inter IKEA Systems B.V. - IKEA Delft winkel zoekt nieuwe collega's om het het Customer
Relations team te versterken. Customer Relations heeft als doel een optimale serviceverlening aan onze klanten te bieden. Specifiek zoeken wij nieuwe collega’s voor het Shopping Experience team met het deelgebied Smaland en Greeter: als greeter heb jij direct contact met onze klanten, geef jij hen een gele tas en beantwoord jij eventuele vragen. In Smaland, waar klanten hun kinderen (onze toekomstige klanten) kunnen laten spelen tijdens het winkelen, werk jij met passie en plezier met kinderen.

Tijdens de schoolvakanties worden extra activiteiten, zoals knutselen en speurtochten, georganiseerd voor de kinderen. Van jou wordt dan verwacht dat je flexibel danwel extra ingezet kan worden.

Additional Information

VOG
Een vereiste voor het werken in Smaland is het hebben van een VOG. Na een succesvol 1e gesprek zal deze moeten worden aangevraagd.

BESCHIKBAARHEID
Bij IKEA staat de klant centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg. 

LOOPBAAN MOGELIJKHEDEN
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een eventuele loopbaan na je studie in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. 

REAGEREN 
Uiterlijk vrijdag 1 september '17 zien wij jouw reactie graag tegemoet! Alleen sollicitaties voorzien van een CV en Motivatiebrief worden in behandeling genomen.

Privacy Policy