Medewerker Customer Relations - trolleys (33 uur)

  • Delft, Netherlands
  • Part-time

Job Description

Jij ziet dingen een beetje anders. Wij ook. Bij IKEA vinden we dat we op ons best zijn wanneer we onszelf kunnen zijn. Kom samen met ons de dingen een beetje anders zien.

Over jou

Jij bent een  aanpakker met passie voor serviceverlening, die zich elke dag tot het uiterste wil inzetten om onze klanten een geweldige winkelervaring te bezorgen. Als medewerker Customer Relations bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt en waar je veel fysiek werk doet. Elke dag is anders!

Jij:

  • Bent een teamplayer en vindt dat de klant koning is;
  • Vindt het niet erg om hard te werken en fysiek zwaar werk te verrichten;;
  • Beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed;
  • Hebt sterke contactuele eigenschappen en je bent flexibel inzetbaar (je bent ook bereid om extra te werken in vakantieperiodes);
  • Bent initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen;
  • Bent stressbestendig en gewend om in een hectische (Retail) omgeving te werken, met jouw servicegerichte instelling blijf jij altijd vriendelijk en weet jij de verwachtingen van klanten te overtreffen!
  • Vindt het leuk om in de toekomst bij de afdeling Customer Relations binnen de verschillende deelgebieden ingezet te worden.

Over de baan

Inter IKEA Systems B.V. - IKEA Delft winkel zoekt nieuwe collega's om het het Customer
Relations team te versterken. Specifiek zoeken wij nieuwe collega’s voor het Shopping Experience team met het deelgebied Shoppingtools: wij maken het onze klanten gemakkelijk om te winkelen door hen gele tassen, boodschappenlijstjes, potloden, meetlinten, de IKEA catalogus en winkelkarren aan te bieden op elk moment van de dag.  

Over het werk dat je gaat doen

De vacature betreft de afdeling Customer Relations, die als doel heeft een optimale serviceverlening aan onze klant te bieden. Binnen het deelgebied Shoppingtools heb jij als medewerker laadzone, samen met jouw collega's, de verantwoordelijkheid voor het beschikbaar hebben van de winkelkarren (trolleys) voor onze klanten. Dit betreft zowel de winkel alsook de parkeergarages en het buitenterrein. Je bent veel fysiek bezig en je bent veel buiten. 

Additional Information

BESCHIKBAARHEID

Bij IKEA staat de klant centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in
de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.


LOOPBAAN MOGELIJKHEDEN

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. 


REAGEREN

Uiterlijk vrijdag 10 november '17 zien wij jouw reactie graag tegemoet! Alleen sollicitaties voorzien van een CV
en Motivatiebrief worden in behandeling genomen.

Privacy Policy