SAP S/4HANA-konsulenter

  • Full-time
  • Office: Hellerup

Job Description

THE TECH COLLECTIVE – POWERED BY IMPLEMENT er en nytænkende SAP-partner på det danske marked. Som SAP S/4HANA-konsulent hos os indgår du i et team af erfarne SAP-konsulenter, der brænder for at skabe mere værdi for kunden, end hvad kunden forventer.

Vi gennemfører S/4HANA-projekter, der medfører, at kundens ansatte får succes gennem projektet, og hvor innovativ, ny teknologi tilpasses virksomheden og medarbejderens behov og ønsker.

DET TILBYDER VI DIG

Hos The Tech Collective får du et bredt netværk af kolleger med faglighed, der spænder vidt fra S/4HANA-implementering til data and analytics til management consulting.

Vores kultur bærer præg af, at vi er en ung virksomhed med kun tre år på bagen, og der hersker en gevaldig energi i vores team, der er drevet af vores dybtfølte engagement i at skabe noget nyt og godt. Energien skubber interne projektinitiativer og kundeprojektinitiativer hastigt fremad.

Vi vægter det sociale netværk utroligt højt, og som SAP S/4HANA-konsulent hos os kan du derfor forvente at blive tilbudt at deltage i arrangementer på både team-, kontor-, og firmafælles niveau.

Vi tilbyder i øvrigt:

  • En attraktiv ansættelsespakke med fast løn plus en årlig bonus baseret på performance og din personlige og professionelle udvikling
  • Et fleksibelt arbejdsmiljø hvor du opfordres til at arbejde fra vores Hellerup eller Aarhus kontor men også hjemmefra og fra kunders lokationer
  • Uddannelse på Implement University til udvikling af dine konsulent- og professionelle evner

VI FORESTILLER OS, AT DU HAR

  • Erfaring med et eller flere S/4HANA-moduler
  • Erfaring med implementering af S/4HANA og/eller SAP ECC
  • En relevant teoretisk kandidatuddannelse i for eksempel økonomi, indkøb, supply chain management eller IT.

Med vores familiære forbindelse til Implement bliver du en del af et større netværk af dygtige, passionerede kolleger, som elsker at hjælpe og inspirere kunder på deres rejse til en mere digital hverdag.

Vi søger kolleger, som kan udfordre os, men som også er villige til at lære nyt. Hvis du gerne vil blive en del af en startup, som er tæt forbundet med Implement Consulting Group, så ræk ud. Vi vil gerne høre fra dig!

Det er endvidere et krav at du mestrer både dansk og engelsk flydende skriftligt og mundtligt. 

NOGLE SPØRGSMÅL?

For spørgsmål angående stillingen, kontakt venligst en af følgende personer:

Jens Christian Derdau Sørensen på [email protected] eller via telefon +45 5221 6155
Mick Overgaard på [email protected] eller via telefon +45 22465307
Martin Guldmanm på mgul@thetechcollective.eu eller via telefon +45 21718922

The Tech Collective har kontor i både Hellerup og Århus. 

Privacy Policy