DevOps rådgiver og cultural engineer

 • Full-time
 • Office: Hellerup

Job Description

Vil du hjælpe kunder på deres rejse mod et agilt mindset og en DevOps-kultur, en effektiv, automatiseret pipeline og samarbejdsformer, der virkelig rykker?

Kan du rådgive om såvel proces som værktøjer og samtidig give input til organisering? Kan du spotte, hvor kunder er blevet blinde på dem selv, og hvor de overfokuserer? Har du indsigt i, hvilke værktøjer der kan hjælpe kunder i deres software delivery life cycle? Tør du se en CIO i øjnene og sige, at de har organiseret sig forkert ift. den kultur, de gerne vil dyrke? Eller er de her emner noget, du kunne tænke dig at arbejde med i fremtiden? Så vil vi rigtig gerne snakke med dig.

I The Tech Collective ønsker vi at gøre en reel forskel med de projekter, som vi løser i samarbejde med vores kunder i både den offentlige og private sektor og med vores kolleger i Implement Consulting Group. Vi er en gruppe af dybt specialiserede konsulenter, som løser opgaver sammen med hinanden og vores kunder, og vi har det sjovt samtidig.

Vi er en organisation, som har et stærkt fokus på fællesskabet internt, og vi arbejder kontinuerligt på at styrke relationen mellem os internt som gruppe såvel som til vores tætte netværk i Implement. Det skal være både sjovt og lærerigt at gå på arbejde hver dag.

Vi oplever en stadigt stigende efterspørgsel efter vores måde at arbejde på og på vores specialiserede test- og DevOps-kompetencer. Derfor søger vi nu nye kolleger, som kan styrke os yderligere inden for nedenstående fagområder.

 

Hvis du bliver en del af teamet, vil du komme til at:

 • Rådgive om arbejdsprocesserne i iterative eller inkrementelle forløb, ofte Scrum/SAFe, for at hjælpe kunder med at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke virker.
 • Afdække, hvordan kunders tooling-landskab ser ud, hvilke kapaciteter de dækker, hvor der er overlap, og hvor der kan optimeres.
 • Hjælpe kunder med at udvikle samarbejdsformer for at komme nærmere et agilt mindset og en DevOps-kultur.
 • Lede arbejdet i at skabe et DevOps-road map, der passer til kunders forskellige indgangsvinkler med fx CALMR/CALMS.
 • Kortlægge kunders software delivery life cycle op mod roller og værktøjer, så kompleksitet belyses, og opgaverne kan prioriteres korrekt sammen med forretning, it og kunder.
 • Bidrage aktivt til at opbygge en inspirerende, lærerig og kollektiv virksomheds- og arbejdskultur fra bunden.
 • Gennem høj kvalitet i opgaveløsningen bidrage til at identificere nye behov hos kunder og dermed udbygge forretningen i The Tech Collective.

Vi går højt op i, at vores kunder oplever en meget stærk faglighed og kan se den afspejlet i resultaterne på de projekter og opgaver, vi løser for dem, og det er vigtigt, at du er i stand til præcist og proaktivt at kommunikere på alle niveauer af kundens organisation såvel som internt i The Tech Collective/Implement.

 

Vi leder efter dig, som:

 • Har erfaring med flade arbejdsstrukturer, enten gennem Scrum, SAFe, Agile eller som en del af en TEAL organisation.
 • Har erfaring med DevOps-værktøjer og suites som Jenkins, Ansible, JFrog suite, HashiCorp suite, Elastic suite eller lignende.
 • Har erfaring med kapaciteter såsom CI/CD, SCM/VCS, build/repository management, test-orkestrering og automatisering, configuration management, Toggle og feature management, automatisering infrastruktur, secret management og monitoring.
 • Er en dygtig kommunikator, der evner at se udfordringer og tilhørende løsninger fra flere forskellige perspektiver.
 • Ønsker at bidrage aktivt til at opbygge en kollektivt orienteret kultur med fokus på teamånd og opnåelse af succes gennem fællesskabet.
 • Er flydende i dansk og engelsk både skriftligt og verbalt

Derudover forventer vi, at du kan bidrage til at sælge, drive og udvikle de projekter, vi arbejder med, og de relationer, vi indgår i. Du skal være villig til at investere en stor del af dig selv i bestræbelserne på at lære og vokse i rollen som både rådgiver og løsningsekspert.

Samtidig vil du ikke kun bidrage fagligt til vores organisation. Med din personlighed og dit overskud forventer vi, at du også vil bidrage til den fortsatte udvikling af The Tech Collective, så vi også i fremtiden vil være den inspirerende, nørdede og energifyldte arbejdsplads, den er i dag. Du føler, at du er godt på vej i din karriere og er klar til at blive en del af en af Danmarks største og mest ambitiøse managementkonsulentvirksomheder.

 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et arbejdsfællesskab med højt til loftet, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne og fagligt dygtige kolleger.

Vi går ikke op i, hvor du arbejder fra, eller hvornår du gør det. Så længe du løser dine opgaver og bidrager til vores fælles mission. Vi arbejder med udstrakt frihed under ansvar, og vi bakker hinanden op i vores bestræbelser på hele tiden at blive bedre til at bistå kunderne med at skabe ekstraordinære resultater.

Du vil hurtigt blive involveret bredt i vores arbejde og med gode muligheder for at dyrke præcis de områder og opgavetyper, som du brænder mest for.

Vi ved, at ægte engagement forudsætter autonomi, faglig udvikling og mening for den enkelte. Og vi bakker de store ambitioner op med en attraktiv lønpakke med gode udviklingsmuligheder.

The Tech Collective lægger vi vægt på, at du udvikler dig både personligt og fagligt. Derfor vil du komme til at følge et uddannelsesprogram med konsulentfaglige moduler samt erfaringsudveksling med kolleger. Vi prioriterer og fokuserer på at dyrke vores faglighed og opbygning af stærke sociale relationer i The Tech Collective/Implement på vores årlige strategiture og en lang række andre arrangementer.

For yderligere information og spørgsmål til stillingen kan Martin Skovgaard kontaktes på tlf. +45 4215 1760.

Vi indkalder løbende til samtaler på stillingen.

Privacy Policy