Test & process analyst til The Tech Collective

 • Fuldtid
 • Office: Aarhus

Jobbeskrivelse

The Tech Collective er et startupkonsulenthus specialiseret inden for teknisk rådgivning og implementering. Vi er et datterselskab af Implement Consulting Group, som vi arbejder tæt sammen med, når vi hjælper vores kunder med at skabe digitale transformationer.

Lige nu søger vi nyuddannede og skarpe profiler til rollen som test & proces analyst i vores team, som leverer automatiserede kvalitetssikringsløsninger til nogle af Danmarks største og mest omfattende it-systemer.

I The Tech Collective arbejder vi i selvstændige og kompetente teams, hvor vi fokuserer på, at teamet skal have det fedt, mens vi arbejder – hver dag! Vi tror desuden på, at det rette team kan lave vand om til vin – og udover din faglige erfaring er det derfor også vigtigt for os, at du kan falde godt til i vores team.


Er det dig, vi leder efter?

Vi leder efter dig, der er analytisk, struktureret og sætter en ære i at kommunikere effektivt – både mundtligt og skriftligt. Samtidig elsker du at facilitere, og når du hører ordet workshop, får du lyst til at visualisere og bryde kundens forretningsprocesser ned til enkelte og testbare it-krav i samspil med forretnings- og it-specialister.

Hvis du gerne vil lære mere eller i forvejen ved, hvordan du omdanner og dokumenterer eksisterende eller nye forretningsprocesser til effektive og automatiserbare testcases, mens du afholder workshops og samarbejder med fagligt stærke kolleger, så er denne stilling måske noget for dig.


Hvis du bliver en del af teamet, vil du komme til at:

 • Bryde forretningsområder og -processer ned til testscenarier og testcases, der understøtter effektiv automatisering.
 • Kortlægge kundens proceslandskab.
 • Samarbejde tæt med interessenter og opbygge forståelse for de processer, som skal automatiseres.
 • Omsætte forretningskrav til klare og overordnede testmål, som senere specificeres og dokumenteres i form af testcases.
 • Estimere, planlægge og udføre testaktiviteter samt sikre høje teststandarder.
 • Identificere og scope automatiseringsinitiativer inden for forskellige ERP-systemer og -områder samt systemintegrationer.
 • Facilitere og afholde workshops med kunden og prioritere omfanget og kritikaliteten af forskellige automatiseringskandidater.


Vi leder efter dig, som:

 • Er nyuddannet fra universitetet og har en kandidat i it, erhvervsøkonomi, international business eller noget helt fjerde.
 • Har kendskab til ERP-systemer (SAP, Dynamics 365 eller Oracle), procesdiagrammer og agile rammeværktøjer.
 • Har stærke analytiske evner og er detaljeorienteret, struktureret og vedholdende uden at gå på kompromis med kundens ønsker.
 • Trives i den ekstroverte rolle og med problemløsning i et komplekst system- og proceslandskab.
 • Evner at kommunikere effektivt uanset kontekst og situation.
 • Sætter en ære i at arbejde i teams, hvor målet er testautomatisering af forretningskritiske processer.


Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder at blive en del af The Tech Collective i en stilling i Test & DevOps (måske den bedste afdeling, hvis vi selv skal sige det), hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne og fagligt dygtige kolleger.

I The Tech Collective går vi ikke op i, hvor du arbejder fra, eller hvornår du gør det – så længe du løser dine opgaver og bidrager til vores fælles mission. Om du er tilknyttet vores kontor i Århus eller København er derfor ikke afgørende. Vi ved, at ægte engagement forudsætter frihed, faglig udvikling og mening for den enkelte, og vi bakker de store ambitioner op med en attraktiv lønpakke med rigtig gode udviklingsmuligheder.

Vi lægger vægt på, at du udvikler dig både personligt og fagligt. Derfor vil du komme til at følge et uddannelsesprogram med konsulentfaglige moduler samt erfaringsudveksling med kolleger. Vi prioriterer og fokuserer på at dyrke vores faglighed og opbygning af stærke sociale relationer på vores årlige strategiture og en lang række andre arrangementer. 

For yderligere information og spørgsmål til stillingen kan du kontakte Yasmin Skov Rotman på mail [email protected] eller mobil +45 5221 6376.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV og indkalder løbende til samtaler.

Fortrolighedspolitik