SAP Analytics Cloud-konsulent

  • Full-time
  • Office: Hellerup

Company Description

THE TECH COLLECTIVE – POWERED BY IMPLEMENT er en nytænkende SAP-partner på det danske marked. Som SAP Analytics Cloud (SAC)-konsulent hos os indgår du i et team af erfarne data and analytics-konsulenter, der arbejder passioneret med modellering og visualisering af data med det formål at skabe nye indsigter i kundens forretning.

Vi gennemfører SAC-projekter, der giver kundens medarbejdere succes gennem projektet, og hvor innovativ, ny teknologi tilpasses medarbejderens og virksomhedens behov og ønsker.

Job Description

DET TILBYDER VI DIG

Hos The Tech Collective får du et bredt netværk af kolleger med faglighed, der spænder vidt fra data and analytics til SAP S/4HANA-implementering til management consulting.

Vores kultur bærer præg af, at vi er en ung virksomhed med kun ét år på bagen, og der hersker en gevaldig energi i vores team, der er drevet af vores dybtfølte engagement i at skabe noget nyt og godt. Energien skubber interne projektinitiativer og kundeprojektinitiativer hastigt fremad.

Vi vægter det sociale netværk utroligt højt, og som SAP Analytics Cloud (SAC)-konsulent hos os kan du derfor forvente at blive tilbudt at deltage i arrangementer på både team-, kontor-, og firmafælles niveau.

Vi tilbyder i øvrigt:

  • En attraktiv ansættelsespakke med fast løn plus en årlig bonus baseret på performance og din personlige og professionelle udvikling
  • Et fleksibelt arbejdsmiljø hvor du opfordres til at arbejde fra vores Hellerup eller Aarhus kontor men også hjemmefra og fra kunders lokationer
  • Uddannelse på Implement University til udvikling af dine konsulent- og professionelle evner

VI FORESTILLER OS, AT DU HAR

  • Erfaring med implementering af SAP Analytics Cloud
  • Kendskab til Planning i SAP Analytics Cloud
  • Interesse i SAP Data Warehouse Cloud
  • En relevant teoretisk kandidatuddannelse i for eksempel økonomi, indkøb, supply chain management eller IT.

Med vores familiære forbindelse til Implement bliver du en del af et større netværk af dygtige, passionerede kolleger, som elsker at hjælpe og inspirere kunder på deres rejse til en mere digital hverdag.

Vi søger kolleger, som kan udfordre os, men som også er villige til at lære nyt. Hvis du gerne vil blive en del af en startup, som er tæt forbundet med Implement Consulting Group, så ræk ud. Vi vil gerne høre fra dig!

Det er endvidere et krav at du mestrer både dansk og engelsk flydende skriftligt og mundtligt. 

NOGLE SPØRGSMÅL?

For spørgsmål angående stillingen, kontakt venligst en af følgende personer:

John Stenby på [email protected] eller via telefon +45 5221 6174
Jens Christian Derdau Sørensen på [email protected] eller via telefon +45 5221 6155
Anders Aarkrog på [email protected] eller via telefon +45 5221 6245

The Tech Collective har kontor i både Hellerup og Århus. 

Privacy Policy