Säljande projektledare - House Magazine

  • Stockholm, Sweden
  • Full-time

Company Description

House Magazine är ett exklusivt hus- och livsstilsmagasin som riktar sig till villaägande höginkomsttagare mellan 30-60 år. Här presenteras det senaste på marknaden inom inredning och villaliv, gastronomi, resor, fritid och kultur. House landar i brevlådan fyra gånger per år hos villaägare och magasinet distribueras regionalt med en egen edition för respektive län. Besök www.housemagazine.se

Job Description

Som Säljande projektledare hos oss på House Magazine får du arbeta i en energirik och affärsfokuserad miljö!

Vi söker nu nya duktiga medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen, till vårt centrala kontor i Stockholm!

Huvuduppgiften är att tillsammans med våran säljgrupp ansvara för magasinets försäljning. Du jobbar både med printupplägg såväl som digitala lösningar åt våra kunder och är ansvarig för prospektering, utveckling av redaktionella koncept tillsammans med kund och kreativa annonseringslösningar. Du kommer att få ansvara för ett specifikt område och kontakten sker främst via telefon och e-post, men försäljning kommer även ske i möte hos kund. Ansvaret innebär även att ha hand om ett antal befintliga kundkonton, men för att lyckas behöver du också skapa nya kundkontakter inom ditt blivande ansvarsområde. Just nu finns även goda karriärmöjligheter i organisationen.

Qualifications

Förutom en brinnande vilja att göra affärer krävs det att du...

  • Har vinnarskalle och gillar tävlingar
  • Är målinriktad och har kämpaglöd
  • Är strukturerad och organiserad
  • Är ambitiös, ödmjuk och prestigelös
  • Arbetar hårt och kommer med kreativa lösningar

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, detta är dock inget krav då du får vidare säljutbildning på plats.

Additional Information

Vad erbjuder vi?
En rolig, affärsdriven och levande miljö
På House Magazine får du chansen att arbeta i en rolig och levande miljö. Det dagliga arbetet kommer präglas av tävlingar, energirik stämning och mycket affärer! Du får dessutom arbeta i en grupp där alla arbetar med höga målsättningar och har en vilja att vinna.

Möjligheten att påverka sin egen lön
Hos oss har du goda möjligheter att tjäna mycket pengar då vi har en fast lön, och ett provisionsystem utan tak.

Utveckling och karriär
Hos oss är det du själv som sätter ribban, och är du villig att kämpa, finns möjligheten att gå hur långt som helst. Här får du lära dig att göra affärer och utvecklas för att göra karriär inom mediebranschen!

Ansökan
Ansök genom att klicka på knappen bredvid, "Jag är intresserad", följ anvisningarna för att ladda upp CV och skriv ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta Otto Wetterström på 0737-33 40 41 eller otto.wetterstrom[a]humanperformance.se.


Sökord: media, key account manager, säljare, utesäljare, innesäljare, fältsäljare, reklam, annons, platsannons, marknad, PR, media, online, print, försäljning, marknadsföring